Als je samen met een lievelingsvriendin bij een lievelingsrestaurant gaat eten kan de avond niet meer stuk. Restaurant Stork is zo'n lievelingsrestaurant en ik weet ook zeker dat alle andere visliefhebbers hun geluk hier niet op kunnen! In een oude industriële loods aan ’t IJ in Amsterdam Noord heeft dit restaurant zich gevestigd. Bij binnenkomst kijk je je ogen uit vanwege de oude elementen die intact zijn gebleven. Het is een indrukwekkend pand waar het tegelijkertijd ook knus vertoeven is. Een ideale locatie voor jou en je liefde...

image-2015-08-03
...of een vriendin ;-)

Minstens zo indrukwekkend als het pand is ook de kaart! Ontzettend uitgebreid inclusief genoeg fijne opties voor de vegetariër of vleeseter. Mijn favoriet is plateau Fruits de Mer. Deze schaal bestaat uit mosselen, gamba’s, coquilles, Noordzeekrab, kokkels en scheermessen. Do i need to say more? Voor deze schaal betaal je 16 euro per persoon en is vanaf 2 personen te bestellen.

image-2015-08-03 (1)

Het eten is van super kwaliteit en zelfs als dat niet zo was geweest, zouden ze er bij mij nog mee weg komen ook. Het personeel heeft het horeca-vak namelijk echt begrepen. Nog voordat je zelf gemerkt hebt dat er een stukje brood in je witte wijn drijft heb je al een nieuw glas. Iedereen werkt met een glimlach en de jongeman die ons de hele avond had geholpen kwam persoonlijk gedag zeggen toen zijn dienst erop zat. Het zijn net even die kleine extra’s die de service hier uitstekend maken!

Wanneer de avond valt en je voldaan bent van het heerlijke eten plof je neer op het grote terras aan ’ t IJ, uitkijkend naar de duizenden lampjes die Amsterdam Centrum verlichten. Het vakantiegevoel was nog nooit zo dichtbij geweest.

Adres: Gedempt Hamerkanaal 201 Amsterdam
Openingstijden: Alle dagen geopend vanaf 11.00 uur

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *