'Mom, You Got This' podcast

IN GESPREK MET:

MELANIE VISSCHER
De behoeftes van je baby leren begrijpen
Melanie Visscher is moeder van 2 kinderen, de schrijfster van het boek ‘Wat baby’s nodig hebben’ en maakster van de gelijknamige online cursus. Daarnaast is ze oprichtster van haar moeder & baby centrum Oerzacht en ook eigenaresse van het behandelcentrum Ervaringsgericht.

SUSANNE WILLEKES
In gesprek met de eerste gecertificeerde kinderslaapcoach van Nederland
Susanne Willekes is moeder van 3 kinderen, voormalig slapeloze moeder, eerste gecertificeerde Gentle Sleep Coach van Nederland en auteur van het boek ‘Slaap’.

LOU NIESTADT
Positief ouderschap en loskomen van belemmerende overtuigingen

Lou Niestadt is schrijfster, moeder van 3 volwassen kinderen, oma van 3 jonge kinderen, onderneemster, levensgenieter én mijn spirit animal.

MARJOLEIN MENNES
Een gesprek van moeder tot moeder over oudervoorkeur, verwachtingen, schuldgevoel en mindful moederschap

Marjolein Mennes is moeder van 2 kinderen, coach voor moeders met jonge kinderen en maakster van de online trainingen ‘Mindful moeder’ én ’30 dagen mindful met je kind’. Daarnaast heeft ze een wekelijkse Lieve Moeder podcast.

MEREL VON CARLSBURG
Zo houd je jezelf staande wanneer alles tegenzit
Merel von Carlsburg is echt een powerhouse! Ondanks alle tegenslagen die zij heeft gekend, is ze één van de krachtigste personen die ik ken. Zelfs na de scheiding van de vader van haar zoontje Willem (3 jaar) weet ze zichzelf als geen ander staande te houden.

MIJN BESTE VRIENDIN EMMY
Het krijgen van kinderen life changing? Heus niet!
Emmy is al achttien jaar één van mijn beste vriendinnen. We hebben door de jaren heen lief en leed gedeeld. Nu is ze sinds een jaar moeder en we ervaren allebei dat het krijgen van kinderen niet zo life changing hoeft te zijn als wordt beweerd. Emmy deelt haar ervaring en vertelt hoe zij, sinds de komst van haar dochter, zichzelf is gebleven.