In deze video deel ik 10 tips die je kan toepassen in de omgang met je baby/dreumes. Ik heb deze tips zelf gekregen van een pedagoog tijdens een informatieavond op het kinderdagverblijf van Pip. Ik vond ze super nuttig en makkelijk toepasbaar dat ik ze graag met jullie deel!

Dankjewel voor het kijken!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Lien

    Misschien ken je deze al, maar omdat je (terecht) zo houdt van passief speelgoed: kijk zeker eens naar het speelgoedmerk Grimm’s. Prachtig houten speelgoed waarbij creativiteit voorop staat! Onze dochter is nog maar 10 weken, maar we hebben de grote regenboog nu al klaarstaan voor als ze 1 jaar wordt :-) Geweldig gewoon wat kinderen daar allemaal mee kunnen.

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *