Kamperen komt niet voor in mijn handboek voor een gelukkig en gezellig leven. Óf het moet gepaard gaan met een festival, dan sta ik wel vooraan in de rij. En voordat ik mezelf nu in een hokje laat plaatsen; nee, ik ben geen luxe poes, maar een beetje comfort vind ik tijdens mijn vakantie meer dan gewenst. Willem daarentegen vindt kamperen ook buiten Lowlands om een feest en dus moest er een middenweg gevonden worden. En die vonden we op de glamping!

Wij vertrokken met z'n drietjes, na eerst een pitstop te hebben gemaakt bij Willem zijn ouders in Frankrijk, naar een glamping van Vacansoleil. Al maanden keken we uit naar onze accommodatie. Er stond ons dan ook niet zomaar een stacaravan of huisje te wachten, maar een heuse Serengetitent. Oftewel; een safaritent!

veranda-safaritent-vacansoleil-6 zitje-veranda-serengetitent-vacansoleil7

Ik vergaapte mij meerdere malen aan de foto's van de veranda en het hemelbed. Maar stiekem waren we nog het meest enthousiast over de bedstee. Hoe romantisch?! Ja, ik vond het net zo ongeloofwaardig klinken als jij nu waarschijnlijk. Een hemelbed én een bedstee in een tent?? Maar het bestaat! En laat ik dan vooral ook het stapelbed niet vergeten.

Bij aankomst ritste we de tent open en konden we het uiteraard niet laten ons op het hemelbed te laten vallen. Heaven on earth kon je het wel noemen. Een heuse boxspring in een tent met super zachte dekens en fijne kussens. Ik hield nu al van de glamping!

hemelbed-serengeti-tent-vacansoleil
Samen knuffelen op ons heerlijk grote hemelbed!

De Serengeti is van binnen helemaal gebouwd uit steigerhout wat een stoere en robuuste uitstraling geeft. Wij waren super onder de indruk van de kwaliteit bedden, maar de badkamer en keuken mogen ook zeker niet onbesproken blijven. Een regendouche in een tent en een mooie kom als wasbak op een steigerhouten wastafel vind ik luxe te noemen. Onder de bedstee is een ruimte die je kan gebruiken als opslag voor je tassen, maar veel leuker is deze ruimte voor kinderen om een hut te bouwen. We gaan er niet vanuit wanneer je er in de zomer bent, maar zelfs met slecht weer is het binnen gezellig vertoeven en voor de kinderen een avontuur!

bedstee-vacansoleil-safaritent3
De ingang naar de bedstee <3

inrichting-serengeti-tent-vacansoleil-4 keuken-seregentitent-vacansoleil-5

Vacansoleil biedt deze Luxe Safaritenten aan op glampings in Italië, Frankrijk, Nederland en Denemarken! De ene glamping ligt pal aan het strand, de ander midden in de Toscaanse heuvels en weer een ander vlakbij een meer. Bekijk het aanbod hier zelf maar eens!

En zie onderstaande vakantie vlog voor een roomtour door de Serengeti en onze avonturen op de glamping!

Lijkt het jou wat? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Marion
  Website: http://mamisdehortop.nl

  Ziet er inderdaad fantastisch uit maar het heeft wel weinig met kamperen te maken behalve dat je het een tent noemt en hij op een camping staat.
  Daarnaast ben ik wel benieuwd welk prijskaartje eraan hangt.

   Naam: Rachel

   Hi Marion :), Nee klopt, daarom vind ik het ook zo heerlijk en heet het een glamping haha :-D. Alle prijzen zijn te vinden op de website van Vacansoleil! Liefs, Rachel

   Rachel
  Naam: Katrien@huisjethuisje.com
  Website: http://huisjethuisje.com

  Ohhh ziet er inderdaad zo leuk en knus uit. Eentje om op mijn lijstje te zetten!

  Naam: felicia
  Website: http://google

  wat ontzettend leuk ziet er heel knus en gezellig uit
  zo leuk die bos omgeving

  Naam: Sanne

  Hoi Hoi,

  Waar hadden jullie t campingbedje in de nacht staan?

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *