Maar na een weekendje op boevenpad te zijn geweest met vriendinnen of na een paar drukke werkdagen te hebben gehad verlang ik intens naar K3, zing ik het hardste mee en kan de hele wereld wachten, behalve zij.

En zo’n midweek was het vorige week. Samen met Willem, Pip en Dibbes lieten we de stad voor wat die was en werden we na 2 uur rijden zeer vriendelijk verwelkomd in Center Parcs de Huttenheugte. Zei ik ik dat het moederschap weinig had veranderd aan mijn oude leven? Okay, it changed a bit ;-).

We waren door Center Parcs uitgenodigd om te komen slapen en we stelden ons volledig open voor deze totaal nieuwe experience. Ik wist niet zo heel goed wat ik kon verwachten, behalve dan dat er veel faciliteiten voor kinderen zouden zijn. En dat was ook zo. In een vreselijk mooi groen park lagen de huisjes, een meer met bootjes, verschillende speeltuinen, een sub tropisch zwembad, kinderboerderij, kids safari en zoveeeeel meer. Voor kinderen is het hemel op aarde. En voor ouders de hel op aarde? Wij vonden het eerlijk gezegd een verademing dat het hele park op kinderen is ingesteld. Je hoeft je nooit bezwaard te voelen, alle restaurants hebben een speelhoek, er zijn 1001 activiteiten en je kan op het terras rustig je biertje drinken terwijl je kind zich vermaakt. En als je kind zich even niet voorbeeldig gedraagt en je bijna the walk of shame wilt inzetten kijk je om je heen en krijg je een bemoedigend knikje van alle ouders en weet je het weer; o ja, ik ben op Center Parcs en je kan weer rustig gaan zitten.

De huisjes vond ik op het park waar wij verbleven wel wat gedateerd, maar op de Instagram van Center Parcs heb ik al vernieuwde interieurs voorbij zien komen die je vakantie nog fijner maken! Ik ben nu dus wel heel nieuwsgierig naar de vernieuwde huisjes op andere parken.

Wij hebben onze dagen gevuld met samen zijn en alleen maar leuke dingen doen zonder stress of haast en dat was héérlijk. Conclusie? Zeg vaker Ja tegen wat er toe doet. Ja tegen samenzijn en Ja tegen je gezin. En dan maakt het eigenlijk niet eens uit waar je bent. Ik houd van strandvakanties, ik houd van vlieg vakantie’s en inmiddels houd ik ook van Center Parcs. Yes, I said that.

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Tineke
  Website: https://totaandemaanenterug.com

  Wat fijn dat je eerlijk bent over de huisjes. Ik kwam er vroeger als kind altijd en volgens mij is er nu 20 jaar later nog nooit iets aan die huisjes gedaan. Maar het park is wel erg mooi. Ik kijk er wel naar uit om hier samen met mijn kunderen naartoe te gaan. Liefs

  Naam: Dita
  Website: http://www.rithika.nl

  Nogmaals, zo leuk dat we jullie tegen kwamen toen! De huisjes vond ik echt ontzettend ouderwets en het park zelf is mij allemaal te veel op kinderen gericht. Maar voor een weekendje vond ik het wel leuk.

  Naam: Meryl
  Website: http://www.bymeryl.com

  Ondanks dat Centerparcs een cheesy ikagonheeft vind ik het altijd heerlijk. Vooral om wat wuality time met mijn familie te hebben

  Naam: Lieke van Veen
  Website: http://www.diorisch.blogspot.nl

  Centerparcs is echt leuk! Daar gingen we vroeger ook vaak heen toen ik klein was en nu ga ik er nog wel eens heen om een dagje te zwemmen. De subtropische zwembaden zijn zo mooi. Waar heb je trouwens die leuke slippers gekocht?

  Naam: Jasperine
  Website: http://dehuismuts.com

  Lieve Rachel,
  Ik kijk met verl genoegen naar je vlogs ze zijn zo leuk en iedere keer wat anders echt heel leuk, maar had een vraagje hoe doen jullie dat met jullie hondje als je weg gaat , laat je hem even alleen alleen of heb je altijd oppas?
  Ik heb er zon hekel aan om mijn hondje alleen te laten ! Ik hoor graag van je alvast hartelijk bedankt en ga zo door!
  Liefs Jasperine?

  Naam: Bianca

  Hoi Rachel, Het zou leuk zijn om meer te lezen over op vakantie gaan met kinderen! In de laatste 3 maanden is mijn leven 180 graden omgedraaid. Van single lady wonend in mijn eigen appartement in het centrum van een bruisende stad, ben ik verhuisd naar een gezinswoning, getrouwd en hebben we nu 3 weken de kids van 6 en 8 jaar voor de zomervakantie. Super leuk en het is ontzettend gezellig! Ik ben onwijs dankbaar voor wat ik heb, maar het is ook best wel wennen…
  Ging ik vorig jaar nog festivals af, met m’n zus op vakantie naar Ibiza en in mijn eentje backpacken. Nu willen de jongens kamperen. Mijn hel op aarde! Ik snap dat kamperen voor een gezin ideaal is en de jongens willen toch vooral lekker spelen. Geen idee wat ik de hele dag zittend voor een tent moet doen… Er moeten toch ook avontuurlijke vakanties met kinderen mogelijk zijn?
  Mocht je zelf nog tips hebben of blogs weten van avontuurlijke ouders met iets oudere kinderen, ik hoor het graag! Liefs Bianca

  Naam: Ilja Hetem

  Wat fijn voor je dat je rust gevonden hebt in zo’n park mij lijkt
  het maar niks maar gelukkig is ieder mens anders, maar met
  kinderen is dat natuurlijk heel anders, die wij ook niet hebben.

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *