De meest gestelde vraag die in mijn dm sliden als ik op reis ben is ‘Waar vind je altijd die leuke accomodaties?’ En het antwoord is eigenkijk zo simpel. Het bevat namelijk slechts 1 woord en 6 letters: Airbnb.

Airbnb is echt mijn meest geopende app in de aanloop naar een vakantie of reis toe. Oke, na Instagram. Fair enough. Ik vind het echt puur genieten om door Airbnb te scrollen opzoek naar dat leuke appartement, huis of boomhut. En dit zijn mijn favoriete adresjes:

Lissabon
Dit appartement is werkelijk ge-wel-dig. Alles hieraan is geweldig. De ligging, de wijk, het interieur en het ontvangst. Sowieso is Lissabon een heerlijke stad. Zeker niet aan te raden met kleine kinderen want 1001 trappen, maar als romantische city trip echt een absolute must go!

VYG Villa’s Bali
Van compleet andere omvang dan bovenstaande want aan de andere kant van de wereld en pokke duur, maar ZO dik genieten zijn de VYG Villa’s. Wij hebben 2 maanden hier gewoond en eenmaal terug op Bali zijn we weer teruggekeerd naar VYG. Je verblijft hier in een absolute woondroom. De villa’s hebben meerdere slaapkamers dus wanneer je de kosten kan delen valt de prijs weer heel erg mee en zit je wel prinsheerlijk op dit eiland.

Family friendly villa Bali
Wanneer je een verblijf met kinderen zoekt op Bali kan je zoektocht per direct gestopt worden. Ik heb de villa voor je. Hier hebben we een week verbleven en het ontbreekt je ook echt letterlijk aan níks. ’s ochtends staat er een ontbijt voor je klaar, het zwembad heeft een hek (zo fijn met kids!), de trap heeft een traphekje en er ligt een mand vol speelgoed in de villa. Ik heb deze villa inmiddels aan meerdere mensen getipt en ik heb eeuwige dank teruggekregen. Dus doe er je voordeel mee.

Finca Ibiza
Oh, wat een mierzoete herinneringen hebben we aan deze plek. Dat komt ook een ietsiepietsie klein beetje omdat Pip hier is gemaakt (sorry, TMI). Maar ook zeker omdat je heerlijk de rust vindt in de afgelegen finca die tegelijkertijd zo super centraal ligt gelegen. Ondanks dat je het zwembad deelt met andere gasten heb je volop privacy. Melissa is Nederlandse en ontzettend behulpzaam. Je zal je hier echt meteen thuisvoelen.

Dit waren tot nu toe mijn Airbnb pareltjes. Oh en vergeet niet de app ook op locatie te checken want hier vind je zovéél leuke activiteiten om te doen. Van fietsen door Bali, paardrijden over het strand op Ibiza tot een kookworkshop in Lissabon. Overal ter wereld organiseren Locals de allerleukste activiteiten die jouw vakantie nog net iets meer avontuurlijk, smakelijk of divers kan maken.

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Dio
  Website: https://www.ondernemenalseenbaas.nl

  Oooh wauw! Wat een mooie plaatjes. De AirBnB’s waar je verblijft zien er altijd heel erg mooi uit! Ik ga ze opslaan

  Naam: Suze Dijkstra
  Website: http://www.suzedijkstra.nl

  Heel tof Rachel! Door jouw bali vlogs heb je Bali mij aangewakkert (was er al wel geweest in 2012) en ik woon er alweer 1,5 jaar :D

  KUSSSS

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *