Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat Pip inmiddels 1 jaar is geworden en daar moest natuurlijk op gedronken worden. Onze woonkamer is ongeveer zo groot als een schoenendoos dus we verkasten naar de allermooiste event locatie in town; The Appartment in The Hoxton. Maar voordat ik hier met een uitgeslapen baby en gestifte lipjes ten tonele verscheen ging daar natuurlijk eerst een uitnodiging aan vooraf.

Processed with VSCO with c4 preset

De uitnodiging, de sweet table én de taart zijn gemaakt door Story River oftewel Charlene & Janet en zij zijn talentvol as fuck. 

Schermafbeelding 2017-04-30 om 18.16.14

Waar Charlene het grafisch wonder is bakt Janet de sterren van de hemel. Voeg die twee talenten samen en je hebt een geheel concept voor je feestje (bruiloft, babyshower, babyborrel of welke gelegeneid dan ook) die klopt van uitnodiging tot de styling, de sweet table en de taart. Uit ons eerste gesprek rolde een moodboard en vervolgens heeft Charlene 3 ontwerpen voor ons gemaakt waarvan wij bovenstaande hebben gekozen. De uitnodigingen werden verstuurd in een gouden folie envelop gevuld met zwarte confetti. Vanuit het moodboard en de uitnodiging is Janet aan de slag gegaan met het ontwerp voor de taart en de sweets.

Pip1jaar_Marilyn_FB-3Pip1jaar_Marilyn_FB-8Pip1jaar_Marilyn_FB-19 Pip1jaar_Marilyn_FB-16Pip1jaar_Marilyn_FB-14 Pip1jaar_Marilyn_FB-6 Pip1jaar_Marilyn_FB-5 Pip1jaar_Marilyn_FB-2 Pip1jaar_Marilyn_FB-1

Zijn het geen plaatjes? Niemand kon er met zijn ogen vanaf blijven en toen de taart eenmaal aangesneden was kon vooral niemand er meer met zijn handen vanaf blijven. My oh my wat was die taart lekker! Maar écht. Ik weet dat ik met regelmaat een stuk van een bruidstaart weg heb gemoffeld omdat 'ie een pareltje was voor het oog, maar écht niet te nakken. Maar Janet, alle complimenten voor jou want jij hebt een taart weten te maken die knapper dan knap was en zoooo lekker! En ook sweets waren kleine kunstwerkjes en smaakten vreselijk goed.

Pip1jaar_Marilyn_FB-21Pip1jaar_Marilyn_FB-133Pip1jaar_Marilyn_FB-4

Mijn hart smolt toen ik het uitblaas taartje voor Pip ontdekte. Hier zou ik dus zelf nooit op gekomen zijn en hoe leuk?

Pip1jaar_Marilyn_FB-7

Toen Pip 8 maanden oud was heeft fotograaf Marilyn Bartman een foto reportage van ons drieën gemaakt. Iets wat mega relaxt was, in ons eigen huis en waarbij we vooral moesten doen wat we altijd deden en haar mochten vergeten. Ik vond en vind het nog steeds zo waardevol (echt een tip voor iedereen!!) dat we deze foto's hebben dat we haar hebben gevraagd om de foto's tijdens het feestje te maken. Alle foto's in dit big ass fotoverslag dan zijn ook door haar gemaakt en we zijn zó blij dat zij deze herinnering voor ons vast heeft vastgelegd.

Pip1jaar_Marilyn_FB-29Pip1jaar_Marilyn_FB-32 Pip1jaar_Marilyn_FB-31 Pip1jaar_Marilyn_FB-24 Pip1jaar_Marilyn_FB-17 Pip1jaar_Marilyn_FB-41 Pip1jaar_Marilyn_FB-43 Pip1jaar_Marilyn_FB-44 Pip1jaar_Marilyn_FB-62 Pip1jaar_Marilyn_FB-67 Pip1jaar_Marilyn_FB-64 Pip1jaar_Marilyn_FB-70 Pip1jaar_Marilyn_FB-113Pip1jaar_Marilyn_FB-20Pip1jaar_Marilyn_FB-84 Pip1jaar_Marilyn_FB-123Pip1jaar_Marilyn_FB-99 Pip1jaar_Marilyn_FB-139Pip1jaar_Marilyn_FB-106 Pip1jaar_Marilyn_FB-143Pip1jaar_Marilyn_FB-155Pip1jaar_Marilyn_FB-91 Pip1jaar_Marilyn_FB-109 Pip1jaar_Marilyn_FB-77Pip1jaar_Marilyn_FB-33

In de ruimte waar de cadeautafel stond en mensen hun jas konden droppen werd de video afgespeeld waar ons eerste jaar met Pip in 5 minuten wordt weergegeven. Mocht je de video gemist hebben. Dit is 'm:

Dezelfde avond nog mailde Marilyn de foto's door en heb ik ze meteen laten afdrukken. Als bedankje wilde ik iedereen een setje foto's sturen waar zij opstonden. Ik ben hier zelf  foto's van vergeten te maken, maar het zag er ongeveer zo uit :-)...

image-2017-04-30 image-2017-04-30

We hebben van haar eerste verjaardag een mooi feestje gemaakt. Precies zoals het leven met Pip is.

Pip1jaar_Marilyn_FB-137

P.S. Mocht je binnenkort iets te vieren hebben waarvoor je de uitnodiging, taart, sweet table of styling (of alle 4 natuurlijk) ook uit wilt besteden, neem dan contact op met de meiden van Story River. Zij laten jouw mooiste Pinterest bord werkelijkheid worden. En zelfs nog iets mooier dan dat.

Liefs,
Rachel

Wellicht vind je dit ook leuk:
* Deze cadeautjes kreeg Pip voor haar eerste verjaardag
* Een groot geschenk voor jou en je kind: Onder-je-kussen-kaartjes
Het verjaardagsfeestje van Pip in video

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Neverdullmoments
  Website: http://www.neverdullmoments.nl

  Ontroerend dat filmpje van Pip in 5 minuten! En wat een geweldig feestje, wow!!

  Naam: A

  Super mooie foto’s! De aankleding van het feest is echt fantastisch gedaan, ik heb storyriver al in mijn geheugen gegrift voor als ik ooit ga trouwen, geweldig!

  Naam: Bente

  Wat een mooie sfeerbeelden! Super verzorgd en blije mensen, top! :D

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *