FAQ

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, hoe kan dit?
Wat vervelend dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen! Helaas belanden mails met aankoopbevestigingen nog weleens in je ongewenste mail/spambox. Heb je daar al gekeken?

Wanneer de betaling is gelukt, kun je ervan uit gaan dat de bestelling ook goed is doorgekomen. Wil je het zeker weten? Mail dan even naar dehuismuts@truecolorspublisher.com met je volledige naam en datum van aankoop. Dan kijken we het even voor je na.

Kan ik na het plaatsen van mijn bestelling nog het afleveradres wijzigen?
Het is helaas niet mogelijk om – na aankoop – het afleveradres nog te wijzigen.

Hoe krijg ik toegang tot de podcast?
Indien je het boek hebt besteld in de pre-order krijg je nu al exclusief toegang tot 4 afleveringen van de Mom You Got This podcast. Om toegang te krijgen dien je het volgende te doen:

Je hebt vóór je aankoop een account aangemaakt via de website
Met deze inloggegevens kun je inloggen via: https://dehuismuts.com/podcast/
De podcast staat al online!

Hoe krijg ik toegang tot de podcast met mijn mobiel?
Om de podcast ook via je mobiel te kunnen beluisteren dien je de APP Podbean te downloaden.

Wanneer kan ik het boek verwachten?
De verwachte leverdatum van het boek is 20 november 2020. Dit betekent dat op die dag het boek bij jou op de deurmat zal vallen. Indien de verwachte leverdatum toch wijzigt, brengen wij je hier op tijd van op de hoogte

Retourneren
Heb je het boek besteld, maar wil je deze toch retourneren? Bij ons kun je binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling (op eigen kosten) terugsturen. Belangrijk is dat je je items aanmeld via support@dehuismuts.com onder vermelding van je eigen naam en ordernummer. Indien het product niet wordt aangemeld, wordt deze helaas niet in behandeling genomen. Let op: Het boek dient in de originele verpakking en ongelezen/gevouwen te worden teruggestuurd inclusief pakbon. Indien wij je bestelling hebben ontvangen, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen worden teruggestort op jouw rekening.

Het boek kan worden geretourneerd naar onderstaand adres:

Montapacking Waspik B.V.
Retouren De Huismuts
Hooiweg 11
5165 NL WASPIK

Betalingen
Bij De Huismuts kun je op de volgende manier 100% veilig betalen: iDeal, PayPal, SOFORTbanking, Belfius, Apple Pay, Creditcard en Klarna achteraf betalen.

Als je toegang hebt tot internetbankieren van ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knak dan kun je met iDeal betalen bij De Huismuts.

Bestellen
Wil je het boek Mom You Got This graag bestellen? Klik dan hier.