Het huis krijgt steeds meer vorm en elke ruimte krijgt ook steeds meer een eigen karakter. Hoewel het nooit af zal zijn en ik, tot grote ergernis af en toe van Willem, de boel zomaar weer om kan gooien als ik het op mijn heupen krijg ben ik intens gelukkig met ons poppenhuis. Na de woonkamer en Pip haar kamer lag de prioriteit bij de keuken. Oh man, wat een heerlijk project is dat om je tanden in te zetten. Aan inspiratie geen gebrek (check deze link zeker eens als je je eigen keuken ook een make-over wilt geven!) en het shoppen kon beginnen. Een uitgebreide keuken roomtour zal snel volgen, maar hierbij alvast een kleine sneak peek!

image-2016-03-08image-2016-03-08 (1)image-2016-03-08 (3)

Benieuwd waar ik mijn inspiratie vandaan heb gehaald? Kijk dan hier! En een deel van de accessoires vind je terug in mijn shoplog video die ik maakte na een uitgebreide shopsessie bij Brainy Days.

Veel liefs! X

Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Maris Maria Renne
  Website: http://www.haremaristeit.nl

  Gave planken en mooie tegels! Benieuwd naar de rest :-)
  Ik ben aan het oriënteren op mogelijkheden met de keuken, ondank dat het nog geen korte termijn project is. Eén van de leukste ruimtes in huis om aan te pakken! (Als je de verbouwing niet meerekent…)

   Naam: Rachel

   Thanks!! Jaa, leuk hè om daarmee bezig te zijn. Zelfs toen er bij ons nog geen verhuizing op de planning stond verslond ik al uren op Pinterest zoekend naar de mooiste keuken kiekjes ter inspiratie haha!

   Rachel
  Naam: Melle
  Website: http://www.thankgoditismonday.nl

  Ziet er al veel belovend uit :) Het kan ook gewoon niet anders dat dit ook weer heel mooi wordt want ik je hele huis is al ontzettend leuk! Ben benieuwd!

   Naam: Rachel

   Aah super lief Melle, thanks!!

   Rachel
  Naam: Doortje Kruisheer

  Pffff ik droom echt van zo een lekkere lichte keuken…. super mooi!
  Ik woon zelf in een studenten huis met een hele donkere, oude, donkerbruine keuken… Geniet er van!

   Naam: Rachel

   Thanks Doortje! Ah haha ik ken het! Ik heb zelf ook in huizen gewoond waarvan ik dacht ‘WIE in godsnaam heeft ooit bedacht deze keuken erin te zetten. WIE?’ Haha. X

   Rachel
  Naam: Marieke
  Website: http://www.gewoonmarieke.com

  Oooh tof zo’n plank. Ik zou dat ook wel willen, maar helaas heb ik daar geen plek voor in mijn keuken. Anders had ik het wel geweten. Ik heb wel jullie DIY hanger gemaakt om uien en knoflook in te doen. Ik zal hem van de week even op IG plaatsen en jou taggen!

  Naam: Nathalie

  Wauw! Can’t wait for the video!! Het ziet er zooo cool uit!!

  Naam: Marije

  Wauw, die planken zijn gaaf!! Zelf gemaakt?
  Wij hebben nu nog een bovenkastje hangen (nog van de vorige bewoners) maar die wil ik zooo graag weg hebben! En dan inderdaad planken, lekker robuust!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *