Advertisement

Ik heb een vriendin die altijd super attent is, belangrijke data nooit vergeet en zelfs een kaartje kan sturen als ze weet dat ik die dag een belangrijke afspraak heb. En ik weet niet of het aan mijn overvolle mombrain ligt of gewoon de aard van het beestje is, maar ik kan daar nog weleens in tekort schieten. En dat vind ik stom, heel stom. Je voelt je bij het ontvangen van een kaartje namelijk geliefd en gehoord en dat gevoel is zo enorm waardevol. Het heeft mij aan het denken gezet en ook ik wil hierin een voorbeeld voor mijn dochter zijn. Het is eigenlijk zo’n kleine moeite voor een groots effect dat je ermee bereikt. Want door het sturen van een kaartje kan jij degene zijn die een glimlach creëert bij een ander. En vandaag de dag heb ik écht geen reden meer om niet vaker een kaartje te sturen want via de PostNL- app kan je een postzegelcode kopen. Deze code schrijf je op de plek waar je voorheen de postzegel plakte. Ik heb dan ook meteen daad bij het woord gevoegd en een kaartje geschreven naar mijn vriendin die slechts een uur bij mij vandaan woont, maar die ik daardoor toch te weinig zie. Hoe werkt het? Je koopt de postzegelcode via web of de PostNL-app. Je hebt dus altijd en overal een postzegel bij de hand.

En om meteen tot goed voorbeeld over te gaan ga ik kaartjes versturen en misschien wel naar jou! Laat onder deze Instagram foto een berichtje achter dat je het leuk zou vinden om een kaartje te ontvangen en uit de reacties worden 5 persoonlijke kaartjes verloot!

Hoe leuk? Let’s bring online & offline together!

X,
 Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Dionne
  Website: http://Diolifestyle.nl

  Wat heb je dat mooi beschreven Rachel. Ondanks dat ik het niet kan voorstellen, want ik heb geen kind.

  Trouwens, wat is je blog vet geworden. Holy!

  Naam: Petra

  Doordat ik je vlogs volg en die van willem en co en je regelmatig op insta zie vergeet ik wel eens je superleuke blog te lezen… het leest zo lekker weg..
  Een kaartje per post is zo leuk en zo bijna iets van vroeger door alle mail en berichtjes die men online al versturen kan… zo jammer eant wat is er leuker dan post krijgen voor jou alleen… en dan niet de zoveelste rekening van euh de tandarts of energie maatschappij hihi ..

  Mocht ik t verdienen een kaartje van jou (jullie) te ontvangen dan stuur ik er met kerst graag eentje terrug… want ook kerstkaarten via de post verdwijnen ieder jaar steeds meer…. jammer!

  Naam: Nanda

  Hoi Rachel.

  Ik ben zelf door een hele heftige tijd gegaan!!
  Ben nu 4 weken geleden geopereerd en het ziet er nu gelukkig heel positief uit voor mij!! Ik heb super veel geluk gehad en een engeltje op mijn schouder gehad!!
  Heb in die periode super veel kaartjes gekregen van vrienden!! En dat geeft zo veel moed en kracht om ervoor te gaan!!
  Daarom zou ik het heel leuk vinden om een kaartje van jouw te mogen ontvangen!!!

  Heel veel liefs Nanda

  Naam: Angela Ripzaad

  Lieve Rachel, ik volg je al zo’n 3 jaar, en inmiddels Willem en je bestie Co ook, ik geniet er zo van . Jullie persoonlijkheden, gezinnetje, shoplogs voor Pip etc, met voorkeur speel ik jullie altijd als eerste af.. Weet je nog… Waarschijnlijk niet meer… Haha maar je gaf me de geweldige tip voor app baby sleep relax … Dit heeft mijn baby zo geholpen met beter slapen en nu nog ..19 mnd is ze nu, als ze n dreumesdriftbui heeft;) echt top…. Ook leer ik dus veel van je, ik als bewust alleenstaande mama ben trots op mezelf, ik doe haar opvoeding dus bewust alleen en door mensen zoals jij, knal ik nog even iets meer, dank Rachel x

  Naam: Didier Dohmen
  Website: https://www.linkedin.com/pulse/hoe-bereik-je-levensgeluk-didier-dohmen/

  Lieve huismuts,

  Wat een geweldig idee om mensen een kaartje te sturen.
  Daarmee creeer je verbinding en maak je mensen gelukkig.

  Mooi om zo geinspireerd te worden door je vriendin!
  Geluk zit in de kleine dingen des levens

  Naam: Lotte

  Hai Rachel,
  Ik vond het leuk je te ontmoeten in het karweihuis, ook was je toen nog niet klaar met sturen, het zag er vet uit. Ik wist toen nog niet wie je was, maar na onze ontmoeting heb ik je opgezocht en blijk je een geweldige mom/vlogger/inspirator te zijn! Ik ben acuut fan van je geworden en voel me een beetje dommig dat ik geen idee had ? ik heb m’n manlief nog niet kunnen overtuigen van een bank van velours ;) maar dat komt wellicht nog ! Liefs Lotte

  Naam: Jackie Bakker

  Hai, er is niks leukers als een handgeschreven brief of kaart te ontvangen. Toen ik in Amerika woonde en werkte voor een jaar heeft mijn beste vriendin ervoor gezorgd dat ik elke dag een brief kreeg. Hoogtepunt van mn dag. Xx

  Naam: Ilja Hetem

  Ik zou heel graag van jou een kaartje ontvangen omdat jij altijd met zulke fantastische pakkende texkt verhalen komt en brengt!!?

  Naam: Liesbeth Molenaars

  Altijd postzegels in huis, kaartjes sturen, brieven ook vind ik leuk al komt de reactie soms op facebook, oké – soms sluit ik ’n postzegel of twee bij ter aanmoediging

  Naam: Marleen

  Hoi hoi
  Leuk idee dat kaartje sturen
  Echt lieff

  Nou lieve groetjes van mede zwangere
  Mama Marleen Goudsblom

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *