Mijn jurk, dé jurk (mijn trouwjurk!!) wordt op het moment in Nieuw-Zeeland gemaakt. En ik kan het amper geloven dat het over mijn eigen bruiloft gaat wanneer ik erover praat. Het is een droom, het is nog zo ontastbaar (i mean; mijn jurk is zelfs nog aan de andere kant van de wereld) en ik vind het maar moeilijk te geloven dat de dag, de styling en de mensen eromheen alles is waar ik ooit alleen maar van kon dromen...

Je begrijpt; ik ben in de wolken! Maar sinds kort loop ik ook op wolken want ik heb mijn trouwschoenen gevonden (!!). En daarmee viel meteen een last van mijn schouders af. Ik was zo bang dat het een eindeloze zoektocht zou worden naar de juiste schoenen. Ik kan namelijk 1001 mooie schoenen bedenken, maar niet voor op de ondergrond waarop wij trouwen (het Franse Platteland) haha.

Een stiletto ging ‘m dus niet worden, maar waar vond ik dan wel de schoen? Waar vind je überhaupt schoenen in een witte/parelmoerachtige kleur die passen onder een trouwjurk. Ik had werkelijk geen idee. Ik begon daarom maar met een inspiratiesessie op Asos. Asos heeft namelijk een bridal lijn met o.a. schoenen. En je voelt ‘m vast al aankomen, in nog geen 5 minuten vond ik daar mijn schoenen! En het allermooiste van alles was dat dit grapje mij maar €33,33 kostte, HA!

image-2017-04-17 (2)
image-2017-04-17 (4)

Qua voorbereidingen ben ik dus zo goed als check en om het helemaal af te maken stuurde BAMA mij producten toe die pijnlijke voeten voorkomen. Score! Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden, maar je zal het toch wel met mij eens zijn dat dit niet opgaat voor je bruiloft, toch? Ik had geen weet van deze producten, met name de sprays kende ik niet, maar inmiddels is er een shoe heaven voor mij open gegaan! Mijn, zoals ik ze noem, visite schoenen (waarmee je alleen hoeft te zitten en mooi moet wezen) kunnen nu ook uit de kast tijdens een party.

image-2017-04-17 (1)
image-2017-04-17 (6)

Bama heeft namelijk de volgende producten die, en ik heb ze inmiddels getest, echt een musthave zijn voor vrouwen!

- BAMA Perfect Fit
Dit is een spray die de drukpunten verlicht en het materiaal zacht en soepel maakt!
- BAMA Silky Comfort Spray
Deze spray zorgt ervoor dat er minder wrijving zal ontstaan en dit voorkomt pijnlijke voeten en blaren. En deze spray is vooral geschikt voor open schoenen of pumps waar je liever geen sokken in draagt.
- BAMA Ultradunne gel zool
Deze zooltjes verzachten de drukpunten onder je voet zoals de hiel en bal van je voet. Deze zooltjes zijn echt life savers voor open (trouw) schoenen want dankzij het ontwerp zit het zooltje niet onder je tenen waardoor het zooltje niet zichtbaar is!
- BAMA antislip gel-pads
Deze gel-pads zijn transparant en speciaal tegen het slippen en verzachten de hiel van de schoen.

image-2017-04-17 (3)

Mijn jurk, de uitnodiging, de styling, de bloemen, de schoenen en wat hulp tegen pijnloze voetjes zijn check! Nu de ringen nog ;-).

Liefs,
Rachel

Wellicht vind je dit ook leuk:
Hier gaan wij trouwen
* De jurken die het niet zijn geworden
* Trouwjurken passen en update bruiloft

- Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. BAMA-

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Mèlanie - MamavanLiam
  Website: http://mamavanliam.nl

  Zo zie je het goede hoeft niet altijd duur te zijn :) ik kocht mijn trouwschoenen bij de Omoda. Ook kocht ik nog slippers/sandaaltjes die waren een stukje duurder en ik heb de hooguit maar een uurtje aan gehad haha

  Naam: Stefanie

  Ze zijn prachtig!!!!

  Naam: Neverdullmoments
  Website: http://www.neverdullmoments.nl

  Haha wat een topschoenen! Geniaal dat ze zo goedkoop zijn haha. Leuk dat je ze al met ons deelt!

  Naam: Senna

  Ongelofelijk dat deze schoenen zo goedkoop zijn zeg! Onlangs ook mijn trouwhandschoenen erg goedkoop kunnen scoren, geeft een heel fijn gevoel. De bruidsjurk an sich is al zo duur dus fijn als de trouwaccessoires daar niet nog een schep bovenop doen. Wanneer ga je eigelijk trouwen?

  Naam: Lara
  Website: http://www.littlelareyloves.com

  Voor trouwringen kunnen jullie ook eens een kijkje nemen bij Mio op de Haarlemmerstraat. Een goudsmid echtpaar waar wij onze ringen hebben laten maken van fairmined en fairtrade goud. Ben er nog iedere superblij mee! Zal even kijken of ik je een foto kan sturen.

  Naam: Anne

  Ik heb een vraagje! Ik ben helemaal weg van de hakken die je droeg op de vrijdag, van welk merk zijn deze schoenen en waar zou ik ze kunnen vinden?

  Naam: Channa

  Zijn deze schoenen nog ergens verkrijgbaar?

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *