Deze Pink Panter valt denk ik bij iedereen wel in de smaak. Deze keer even geen groene smoothie of eentje met spannende superfoods, al kun je die er natuurlijk wel gewoon aan toevoegen, maar gewoon een hele lekkere zoete fruit smoothie.

De smoothie recepten op mijn site verschillen van lekker simpel tot uitgebreid met meerdere soorten fruit, groenten en superfoods. Soms denk ik 'wat een simpel recept, is dit wel blogwaardig?', maar ik verbaas mij steeds weer over de statistieken. De smoothie recepten worden echt heel goed bekeken (leuk!) dus zet ik elke smoothie die ik bedenk er maar op. Ook al is hij een beetje simpel :)

Ingrediënten voor 1 liter
- 1 banaan
- 1 sinaasappel
- 2 handjes aardbeien (vers, maar diepvries is ook erg lekker omdat je dan een hele frisse smoothie krijgt!)
- Water om te verdunnen

Bereiding
Schil de sinaasappel en de banaan en stop alles in een blender. Blend alles tot en gladde smoothie in ongeveer 1 minuutje. Voeg wat water toe als je hem dunner wilt.
Liefs,
Bo

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *