Het blijft een fijne combi, tomaat en mozzarella. Maar ik kan nooit zo goed kiezen wat ik erbij wil: balsamicostroop of groene pesto? Ik maakte voor dit recept allebei de varianten maar, zodat jullie zelf kunnen kiezen :) Deze mini capreses zijn heerlijk als licht voorgerecht.

Nodig voor twee personen

  • 1 bol mozzarella
  • 2 kleine tomaten
  • 2 takjes munt
  • 2 el groene pesto of twee scheuten balsamico stroop. Of allebei, doe eens gek.

IMG_1414

Zo maak je het

1. Was de tomaten goed schoon en snijd in plakken of stukjes. Verdeel de mozzarella over de tomaat en top af met de pesto of stroop.

2. Serveer met wat blaadjes verse munt.

Makkelijker kan niet, toch?

IMG_1415

Balsamicostroop is iets anders dan balsamicoazijn. Duh, zou je denken. Maar toch krijg ik vaak de vraag of ik echt stroop bedoel of gewoon azijn? Ik bedoel dus echt die lekkere stroperige balsamico, die je kunt vinden in de supermarkt bij de olijfolie en azijn. Mocht je een keer een kaaswinkel of een soortgelijke speciaalzaak tegenkomen, loop dan even binnen en vraag naar een goede balsamicostroop. Een wereld van
verschil en om je vinger bij af te likken, I promise :)

Psst...wil je dagelijks op de hoogte blijven van de lekkerste recepten? Bekijk dan mijn website en volg mij op social media!

Beaufood website
Facebook
* Instagram
Twitter

Liefs,
Bo

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *