Als iemand mij vroeger had verteld dat je gezond kon ontbijten met een aardbeienmilkshake had ik waarschijnlijk gelachen, want dat kan toch nooit goed voor je zijn? Jawel! Althans, deze versie dan. Hij is zelfs tien keer gezonder dan dat bammetje met kaas wat vaak at. Lekker zoet door de aarbeien en de banaan en voedzaam en vullend door de havermout.

Ik maak vaak smoothies met een scala aan groenten, fruit en superfoods als extraatje, maar de combi banaan en aarbei blijft stiekem toch een van de allerlekkerste. Al kun je er natuurlijk altijd een superfoodje aan toevoegen om hem een extra boost te geven.

Nodig voor 1 persoon / 0,5 liter

  • 1 banaan
  • 1 grote hand verse aardbeien
  • 50 gram havermout
  • Scheut water

Zo maak je het
Even blenden en klaar! Voeg een scheutje water toe om hem dunner te maken. En haal de groene kroontjes natuurlijk eerst even van de aardbeien af :)

Ik drink mijn smoothie altijd uit de lege smoothieflessen van de AH. Perfect maatje en makkelijk mee te nemen!

Psst...wil je dagelijks op de hoogte blijven van de lekkerste recepten? Bekijk dan mijn website en volg mij op social media!

Beaufood website
Facebook
* Instagram

Liefs,
Bo

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *