P.s. Heb jij mijn laatste vlog al gezien?
Bekijk hem hier!

About

Rubriek: De Huismuts
Door een grote passie voor interieur en de ambitie om jou hierover te inspireren is de huismuts ontstaan. Met als uitgangspunt dat je met een klein budget of een kleine aanpassing een groot verschil kan maken. Kom regelmatig langs voor tips die makkelijk toepasbaar zijn en waarvoor jij, of je liefde, (heel) af en toe de handen uit de mouwen moet steken.

Rubriek: De Kookmuts
Zoals een echte Bourgondiër betaamt kan ik het thema eten natuurlijk niet onbelicht laten en daarom vind je onder de kookmuts heerlijke recepten die super simpel klaar te maken zijn. De recepten worden geschreven en bedacht door Kookmuts Bo. Zij post altijd een simpele, lekkere, maar gezonde hap! Wist je Bo ook haar eigen foodblog heeft?

Rubriek: Kladblok
Als je schrijven het leukste van de wereld vindt zet je alles op papier. En dat doe ik dus. Wil je bijvoorbeeld  8 dingen weten waar men acuut mee op mag houden? Je leest het hier. Of heb je nou altijd willen weten welke 3 treintypes van mij voor altijd met de auto mogen gaan? Ik vertel het je hierMaar ook over de 10 dingen die mannen nooit zullen begrijpen laat ik me hier graag uit. Dit en nog veel meer vind je allemaal in de kladblok rubriek!

Rubriek: Rachel's favorites
Oh man, wat heb ik toch partij favorieten in mijn leven. Een favoriete film, favoriete cadeaus om te geven, een favoriete docu, een favoriete webshop en ga zo maar door...En wat is er nou leuker dan dit allemaal te bundelen? Niets.

Rubriek: Huisje, Baby, Beestje
In april 2016 is onze dochter Pip geboren! Alles rondom mijn zwangerschap en mijn ervaringen als first time mom deel ik onder deze rubriek.

Rubriek: De Slaapmuts
Je wilt een bijzondere of leuke overnachting ergens? Kijk dan even onder de Slaapmuts rubriek. Je vindt hier de leukste en knapste accomodaties voor met z'n twee of met je gezin.

Rubriek: De Feestmuts
Elke dag is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Maar soms is het verdomde moeilijk om die slingers te vinden en dan kom je er pas na je citytrip achter waar je nou écht gezellig koffie kon drinken. Kijk voortaan regelmatig op de feestmuts voor de hotspots  en het zal jou niet meer gebeuren!

Ik hoop dat je kan genieten van alles wat mij inspireert en je nog vaak terugkomt.

Maak van je huis de fijnste plek op aarde en vier het leven met een grote lach!

KissKiss_06

Rachel

P.s. Heb jij mijn laatste vlog al gezien?
Bekijk hem hier!