Laat ik beginnen met zeggen dat ik een wereld vent heb. Dat hij altijd boodschappen doet én kookt, dat hij altijd iets voor mij meeneemt wat ik lekker vind zonder dat ik erom heb gevraagd, dat hij altijd voor mij wakker blijft als ik in het holst van de nacht nog een artikel moet afmaken en dat hij mij altijd vasthoudt als ik niet kan slapen ondanks dat hij daardoor zelf niet kan slapen.

Maar eerlijkheid gebied mij ook te zeggen dat wij vrouwen (mag ik dat zo zeggen?) af en toe niks van ze begrijpen. Zij evenmin van ons waarschijnlijk, maar daarover een volgende keer meer. Of niet.

Dit zijn dan ook 8 uitspraken van mijn liefde of de liefde van een ander die sinds de geboorte van de baby een volledig onrealistisch beeld van de werkelijkheid hebben...

1. Hij vraagt zich af waarom je de was nog niet hebt gedaan. Je bent toch de hele dag thuis geweest? #tot10tellen

2. Hij vraagt zich af waarom hij vannacht weer dienst heeft. Hij heeft dit vorige week toch al een keer gedaan?

3. Hij vraagt zich af waarom hij vroeg op moet staan voor de baby? Het is toch weekend?

4. Hij vraagt zich af waarom hij na zijn werk meteen de baby in zijn handen gedrukt krijgt? Hij is hartstikke bekaf hoor.

5. Hij vraagt zich af of alle baby's zo jong al doorslapen? #datdoetzenognietschat

6. Hij vraagt zich af of jij even de poepluier kan verschonen? Hij vindt het vies en stinken. #neeikvindhetlekkernaarbloemetjesruiken (??)

7. Hij vraagt zich af waarom je wéér zoveel kleertjes voor de baby hebt gekocht? #nocomment

8. Hij vraagt zich af waarom je zo moe bent? Je bent toch (daar komt 'ie weer) de hele dag thuis? #werkenishetnieuwebijkomenschat

Heb jij nog een mooie anekdote die hier niet tussenstaat? Deel 'm met mij en alle andere mommy's out there door een reactie hieronder of op Facebook achter te laten. Ik kijk er nu al naar uit. Haha!

Liefs,
Rachel

Heb je zin in nog meer babytalk? Kijk dan hier om te lezen waar ik mij als moeder schuldig aanmaak, waarom moedermaffia verboden zou moeten zijn en hoe het voelde om zwanger te zijn!

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Iva
    Website: http://evecee.wordpress.com

    Grappig om te lezen, veel zijn herkenbaar!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *