Hoewel ik graag het tegendeel zou willen bewijzen ben ik als moeder ook niet perfect. Ik doe godsgruwelijk mijn best om de leukste, liefste, knapste, gekste en grappigste mama van de universe te zijn, maar ook ik (en dat zeg ik express zo omdat online vaak het beeld wordt geschetst van een #perfectlife) doe dingen die ik heus niet graag wil toegeven, maar toch echt de real deal zijn.

Herken jij je in onderstaande?

1. Volmondig met 'JA!' antwoorden als het consultatiebureau vraagt of je nog elke dag de vitamine D druppels geeft, maar er op dat moment stiekem aan herinnert worden dat je dit al een paar dagen een paar weken bent vergeten.

2. Je baby in een te kleine luier proppen omdat je iets te enthousiast bent losgegaan op een aanbieding totdat je mini nat wakker wordt en je jezelf de allerslechtste moeder van deze aardkloot voelt #schuldgevoeltentop.

3. Je baby 's avonds een half uurtje eerder op bed leggen omdat dat nét even iets makkelijker uitkomt met je planning.

4. Je begint pas met opruimen als er visite komt want opruimen met kinderen is als dweilen met de kraam open #maardankanhetineenswel.

5. Jezelf het zweet in je bilnaad draaien aan de boxmobiel in de hoop het geduld van je baby nog even te kunnen rekken.

6. De fles van je baby in z'n oog prikken omdat je héél even op je telefoon zat te kijken.

7. Langer op het terras blijven hangen omdat je baby het nog zo goed doet, maar vervolgens met een oververmoeide baby thuiskomen die niet meer stil te krijgen is #heartbreaking.

En nu jullie...want ik ben toch niet de enige die zich hier schuldig aanmaakt? Nee toch?

Toch?...

Liefs,
Rachel

Heb je zin in nog meer babytalk? Kijk dan hier om te lezen waar ik mij als moeder schuldig aanmaak, waarom moedermaffia verboden zou moeten zijn en hoe het voelde om zwanger te zijn!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Kimberly
  Website: http://www.nailoblog.be

  Haha, met de fles in je baby’s oog prikken. Onze kids zijn al net wat groter, maar ik voel me ook vaak schuldig als ik de tijd vergeet door op bloglovin’ te scrollen, terwijl ze eigenlijk al 2u in hun bed hadden moeten liggen. OEPS!

  Naam: Anna
  Website: http://www.ookannadoetdingen.com

  Hihi! Gelukkig zijn we allemaal mensen :). Mooi dat je hier gewoon een blogje over schrijft! Hoewel ik zelf nog geen kinderen heb, weet ik zeker dat dit echt wel herkenbare situaties zullen zijn. En alsnog: ik vind je een topmoeder! Steeds als ik je vlogs bekijk, denk ik weer: je lijkt me zo’n lieve moeder!

  Naam: Debby
  Website: http://www.bohemiandreams.nl

  Luiers kun je inwisselen in de winkel he ;)

  Naam: Laura
  Website: http://Neverdullmoments.wordpress.com

  Haha dit wordt sowieso ooit mijn lijstje! Mijn eerste oppaservaring bij mijn babyneefje: ik had de instructies verkeerd gelezen en veeeel te weinig melkpoeder in t water gedaan. Resultaat? Ondervoed, huilerig jongetje die allemaal waterige melk uitspuugde. En ik maar keihard “In de maaaaaneschijn” zingen! Ik heb hem dus maar in zijn oor gefluisterd dat hij zijn tante maar eens flink moet terugpakken ooit ;)

   Naam: Sam

   Ik heb hier ZO hard om gelachen! ??

  Naam: Eva

  Oeps! De reminder voor vitamine D krijg ik zojuist van jou… Verdorie, weer vergeten!

  Naam: Iva
  Website: http://evecee.wordpress.com

  Haha die van de luier heb ik ook wel mee gemaakt hoor! Ik had nog zoveel luiers in maatje 2 en ik dacht ohh dat kan nog wel! Nou mooi niet dus. Uiteindelijk iemand heel blij kunnen maken met de luiers, dat geeft ook wel een goed gevoel.

  Naam: Laurie

  Haha, die van een speen in het oog herken ik… oeps.
  En kun je luiers echt inwisselen Debby?

  Naam: Erica

  Hahaha, ik zit hardop achter mijn tel te lachen, want het is zoooo herkenbaar!!!

  Naam: Moniek

  Haha het alle 7….

  Naam: Moniek

  Haha echt alle 7 herkenbaar bedoel ik.. :)

  Naam: Nina
  Website: http://ninamanuhutu.nl

  Ja, gewoon de baby in de handen van visite planten om nog even roets, roets op te ruimen. Kan prima :-) O en ja iets te kleine luiers en dan ook nog eens van het a – merk, die maak ik thuis gewoon maar op. Voor buiten krijgt hij dan de goede maat aan. Eh huh, luiers mag je volgens mij alleen omruilen als het pak ongeopend is?

  Naam: Anneke

  Wellicht een beetje off-topic – maar wat een tof jasje heb je hier aan op de foto! Welk merk is het? :)

  Ciao, Anneke

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *