Wanneer je bent bevallen wordt je overladen met cadeau's. Het ene cadeau is het einde en voor het andere cadeau bedank je vriendelijk, maar heb je al lang en breed bedacht dat dat het daglicht nooit zal gaan zien. Lullig, maar zo is het wel. Ik vind het ook wel een gedoetje hoor, die kraamcadeaus. Want wat geef je nou? Het is al snel te standaard, te uitgesproken of te smaak gevoelig. Oftewel; ellende. Tot nu. Want vanaf nu hoef je alleen maar dit artikel erbij te pakken en je slaat nooit meer de plank mis. Geloof me, hier worden vrouwen op hun kraambed blij van.

In willekeurige volgorde komen hier dé 5 originele en persoonlijke kraamcadeaus waar je de blits mee maakt:

1. Namen shirtje van Oh My Goody
De meeste nieuwbakken mama's hebben 9 maanden lang de naam van hun mini eindeloos in hun hoofd uitgesproken én binnenshuis, maar wanneer de beeb er dan eindelijk is mag het van de daken geschreeuwd worden. En daar speel jij gewoon handig op in. Zo ben je. Ik kan je vertellen; zelfs voor mij (wij maakten de naam met 20 weken zwangerschap al bekend. Zie hier) was het het einde om mijn lieve kleine Pip haar naam dan eindelijk (letterlijk) te zien dragen.Origineel kraamcadeau Oh my Goody
Prijs: € 23,95

2. Slofjes van my-first
Slofjes zijn misschien niet het meest originele cadeau, maar deze zijn zó leuk en fijn dat je hier echt iedere moeder blij meemaakt. Ze zijn super zacht van binnen en ze blijven ook hartstikke goed zitten (+++ punt). My-first heeft ze in allerlei kleuren en in verschillende modellen #keuzestress.
Kraamcadeau slofjes my-first
Prijs: Rond de €22,95

3. Sterrenposter MrStarsky
Een poster geven met de stand van de sterren bij geboorte. Hoe origineel en bijzonder wil je het hebben? Ik krijg nog elke keer een bijzonder gevoel wanneer ik met Pip in mijn armen naar haar poster kijk. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik kennis maakte met dit product van de Nederlandse Lies en Fennechien. Welk kind wil nou niet slapen onder zijn eigen sterrenhemel?
image-2016-09-30image-2016-09-30-1 image-2016-09-30-2
Prijs: Tussen de € 34,- en € 44,- (afhankelijk van het formaat)

4. Armbandje in morsecode
Het is zó lief als iemand op kraamvisite komt en een cadeautje voor jou meeneemt. Ik kreeg een heel bijzonder armbandje opgestuurd met de naam van Pip erop in morsecode. Hoe gaaf!! Morsecode is een communicatiemiddel waar d.m.v. korte tonen (puntjes) en lange tonen (streepjes) boodschappen worden overgebracht. Niet eerder heb ik zo'n origineel naam armbandje gezien. Ze zijn overigens in verschillende kleuren verkrijgbaar en worden dus speciaal voor jou op maat gemaakt!
morsecode kraamcadeau armbandje
Prijs: € 31,95

5. Dromenvanger met naam
Deze gepersonaliseerde dromenvanger is zó zoet en verkrijgbaar in meerdere kleuren.
image-2016-09-30-4
Prijs: € 31,95

En nu rest er alleen nog een babyboom. Jij bent er klaar voor.

Liefs,
Rachel

Heb je zin in andere babytalk? Kijk dan hier o.a. te lezen waar ik mij als moeder schuldig aanmaak, waarom moedermaffia verboden zou moeten zijn en hoe het voelde om zwanger te zijn!

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: jette

  Oh heerlijk dit! Wat een handige verzameling.

  En een klein tipje voor jou en alle andere jonge ouders (in spé). Het boek Cesar van Matthijs Kleijn. Is echt een wereld van herkenning. Over alle grote en kleine angsten en geluksmomenten van een vader. Leest heerlijk weg met een lach en een traan. En iedere bladzijde is gevuld met liefde. Aanrader!!

  Naam: Mirjam

  Wat een leuke ideeen! Die poster vind ik erg gaaf! Heel origineel en net weer wat anders dan een normale naamposter :)

  Mijn moeder had in de kraammand een gegraveerd besteksetje gedaan. Toevallig ook nog van het favoriete messenmerk van mijn vriend, haha. Was een schot in de roos!

  Mijn vader had een notitieboek met de eerste foto’s van mijn kleintje op de kaft gemaakt. Ik ben met 31+5 weken bevallen (2 weken geleden) en vind het nu tijdens de ziekenhuisperiode heel fijn om een dagboekje bij te kunnen houden. Misschien een idee voor mensen die ook iemand kennen met een premature baby… Een simpel cadeau, maar er wordt niet zo snel aan gedacht!

  Naam: Janneke
  Website: http://www.zsa-zsa-zsu.nl

  Wat een leuke en originele ideeën! Deze blog moet ik opslaan en nooit meer vergeten.

  Naam: Marion
  Website: http://mamisdehortop.nl

  Ik geef meestal een fles Kandeel van de firma Van Wees (zo heet mijn man en dat vinden wij altijd grapprig om te geven).
  Verder doen een paar houten klompjes het ook altijd goed als kraamcadeau. Ook in de Randstad. Let wel even op welke maat je neemt. De baby moet al wel kunnen lopen anders heb je er niet zoveel aan.

  Naam: Alles voor kids
  Website: http://allesvoorkids.eu/ons-eerste-kindje/

  Wat een leuke originele cadeaus! Dat armbandje in morsecode vind ik echt heel leuk bedacht. Ik heb van een vriendin mijlpaalkaartjes gekregen voor tijdens en na mijn zwangerschap! Vond ik ook erg leuk.

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *