- Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. IKEA -


1. Snidad rotanmand

Wat doe je graag als je net een nieuw huis hebt? Ultiem genieten op de bank, toch? Vul deze mand daarom met essentials voor een ultiem me-time avondje op de bank. Denk bijvoorbeeld aan een zacht dekentje, thee, een boek en een heerlijke geurkaars.

2. Fascinera snijplank vol met lekkernijen
Naast heel veel relaxen zou ik in mijn nieuwe huis ook heel gelukkig worden van borreltjes met vrienden, familie of geliefde. Geef een mooie, houten snijplank cadeau met daarop Zweedse delicatessen. Net iets origineler dan producten uit de gewone supermarkt en ze zien er ook nog eens prachtig uit. En dat is wel zo leuk in een knap interieur.

3. Glittrig kandelaar set
Wellicht iets minder persoonlijk, maar ik zou hier wel een partij blij van worden, hoor. Deze kandelaren maken, als je het mij vraagt, ieder interieur nog net iets mooier dan ‘ie al is. Geef er een mooi setje kaarsen bij die je in een leuk lint wikkelt en klaar ben je!

4. Flådis mand met cactus
Deze mand vind ik zo mooi dat ‘ie voor alles gebruikt kan worden. Voor het speelgoed van de kinderen, als sokkenmand, om je opladers en kabeltjes in op te bergen óf om een plant in te zetten. En omdat een mand met speelgoed, sokken of opladers niet heel sexy is om te geven, zou ik deze mand combineren met een cactus. Oh en vergeet het allermooiste gietertje dat je ooit hebt gezien niet erbij te geven!

5. Sammanhang vitrinekistje
Persoonlijker dan dit gaat het niet worden en dit cadeau is dan ook eigenlijk alleen geschikt voor iemand die je écht goed kent, met wie je way back gaat en al tientallen herinneringen hebt gemaakt. Leg in dit doosje mooie herinneringen van jullie samen, een wenskaartje voor de toekomst of andere items die typerend zijn voor jullie speciale band. Met een simpel kistje vorm je hoogstwaarschijnlijk één van de waardevolste items in het interieur.

Ben benieuwd wat je van deze ideeën vindt en heb jij nog leuke housewarming cadeautips? Bring  it on.

Oh en vond je dit een leuk artikel? Kijk dan ook even op het IKEA wooninspiratie platform! Je vindt hier onwijs veel leuke en inspirerende artikelen. Van leuke make-overs tot aan tips voor het organiseren van een kinderfeestje.

Have a happy housewarming!

X,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Masite Ersoy

    Hai Rachel, ik volg je op al je kanalen. Ben zelf 34 en moeder van 3 kids. In veel dingen herken ik mijzelf in jou. Jouw ring met rode steen vind ik heel erg mooi. Ik zou heel graag zoiets willen laten maken. Kan je mij er wat meer over vertellen? Waar vandaag en welk steen bijvoorbeeld? Als het natuurlijk niet te prive is voor je. Misschien kan je een keer je sieraden laten zien in een vlog en gelijk ook wat van je zus meepakken fpd? Je mag me ook een foto tje mailen? Graag hoor ik van je.. liefs uit Friesland.. xx Masite

    Naam: Joyce van Belle
    Website: http://www.dromenoverwonen.nl

    Bedankt voor je artikel en de handige tips, ik volg je nu al een tijdje en dat blijf ik zeker doen! :)

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *