1. Je lichaam verandert. Logisch. Alles wordt groter, breder en dikker. Dus denk maar niet dat down under bespaart blijft. Je flamoes neemt een gigantisch formaat aan. Uiteraard niet zonder reden. Moeder natuur heeft daar zorgvuldig over nagedacht want tijdens je zwangerschap stroomt er meer bloed door je lichaam en er is helaas geen poort uitgevonden die de toestroom naar ‘daar beneden’ tegenhoudt. Maar geen zorgen, poeslief slinkt weer en je bent binnen no time weer zo aantrekkelijk as fuck  als voor de zwangerschap.

2. Tijdens je zwangerschap is er geen haar op je hoofd die eraan denkt om uit te vallen en dus shine je 9 maanden lang met een prachtige bos. Dat wordt complimenten vangen. Maar dat die volle bos heus niet plaatselijk is weten je collega’s en baas niet. Haren op de buik, ook dat hoort erbij. En dat weten ze bij deze dan wel…oeps.

 

3. Ik kan best zeggen dat ik relaxt in mijn zwangerschap stond, maar op een zeker moment sloeg de paniek toch lichtelijk toe en hing ik bijna met mijn verloskundige aan de telefoon. 'HELP! Stop de persen  het lekken, de baby komt eraan!' Lekkende borsten...ook tijdens de zwangerschap; part of the job. Geen reden tot paniek, wel vreselijk irritant.

4. Afscheiding tijdens de zwangerschap. Wat kan ik erover zeggen? Het is veel (heel veel), dunner en waterig. GATS!

Einde bericht.

Liefs,
Rachel

Heb je zin in nog meer babytalk? Kijk dan hier om te lezen waar ik mij als moeder schuldig aanmaak, waarom moedermaffia verboden zou moeten zijn en hoe het voelde om 33 weken zwanger te zijn!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Eva
  Website: http://www.coulditbefashion.nl

  Heerlijk omschreven! En leuk dat je dit deelt.

  Naam: Marie

  Hey Rachel,
  Ik heb je en je mooie familie vandaag ontdekt en wat een uitstraling! Je blog en vlogs zijn superleuk en informatierijk. Ik ben zelf zwanger en zal zeker gebruik maken van je tips!
  Ik wens je nog veel succes en lieve groetjes aan je familie!
  Marie xx

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *