Hoe blij kan je zijn met een video die je zelf gemaakt hebt? Nou, heeul blij kan ik je vertellen haha! Deze video gaat namelijk mijn redder in nood zijn als ik onverwachts visite krijg en een sprintje moet trekken naar de supermarkt. En hij gaat jou vast en zeker ook helpen als je zonder inspiratie en onder tijdsdruk in de supermarkt staat, maar wel iets lekkers aan je gasten wilt voorschotelen. Check dus nu DE 3 super lekkere en feestelijk uitziende hapjes die amper tijd kosten om ze klaar te maken!

Heb je zin om nog meer Huismuts video's te bekijken? Kijk dan hier voor de Huismuts home make-over serie en kijk hier als je behoefte hebt aan babytalk! OH en alle andere video's vind je natuurlijk ook hier op mijn YouTube kanaal :-).

Liefs,
Rachel

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Sophia

    Wat een leuke video! Ik ben groot fan van jullie! Altijd zo heerlijk vrolijk en allebei bloedmooi! Ik ga de hapjes binnenkort zelf eens maken, maar eerst jullie bananenbrood proberen! :)

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *