Zo ziet de box make-over van Pip eruit!

Processed with VSCO with c4 preset

Ik denk dat de meeste mede mommy’s er niet heel rouwig om zijn als de box het pand weer gaat verlaten. Het is hooguit confronterend dat er weer een fase voorbij is. Ook ik vond de box maar een doorn in het oog en dat onze box geen standaard maat is waardoor ik geen passend boxkleed kon vinden hielp ook niet echt mee.

Hoe prachtig het kleed er op het plaatje ook uitzag zo’n grote mis match was het in huis. Willem kon zich er niet druk om maken want #vrouwendingen, maar ik zou De Huismuts niet zijn als deze interieur fail niet aangepakt zou worden.

image-2016-11-16image-2016-11-16-1

Mijn online missie was gestart en bracht mij uiteindelijk in de Etsyshop van Hannahhave. Hanneke maakt zelf boxkleden, speelkleden en poppendekentjes in te gekke printjes!

Processed with VSCO with c4 preset

Mijn hart maakte een sprongetje want ein-de-lijk kon het huidige boxkleed vervangen worden door één die paste in de box én bij de rest van het interieur. Hanneke heeft zoveel prachtige stoffen die je met elkaar kan combineren, maar voor mij was de keus snel gemaakt. Ik viel meteen voor het okergele patroon omdat deze perfect matcht bij onze bank.

Processed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetVoor de onderkant koos ik voor een wafelstof in zeegroen met een okergeel briesje. De boxmobiel is van Dodiforkids en ook hier koos ik de wolkjes zo uit dat ze perfect passen in ons interieur. Het kussentje is van KAAT Amsterdam.image-2016-11-17image-2016-11-17-2

Ik ben ontzettend blij met het resultaat en nog leuker vind ik het dat ik jou wellicht ook blij kan gaan maken!! Ik mag namelijk een boxkleed op maat in een stof en kleur naar keuze weggeven!!

Wat moet je doen?

1. Volg Hannahhave op Instagram
2. Upload een foto van je huidige box op Instagram
2. Vermeld hierbij dat je graag meedoet met de winactie van @dehuismuts en @hannahhave
3. Gebruik in het bericht de #dehuismutsxhannahhave

De winnaar wordt maandag 21 november door Hannahhave bekend gemaakt!

GOOD LUCK!

Liefs,
Rachel

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments