Ik denk dat de meeste mede mommy's er niet heel rouwig om zijn als de box het pand weer gaat verlaten. Het is hooguit confronterend dat er weer een fase voorbij is. Ook ik vond de box maar een doorn in het oog en dat onze box geen standaard maat is waardoor ik geen passend boxkleed kon vinden hielp ook niet echt mee.

Hoe prachtig het kleed er op het plaatje ook uitzag zo'n grote mis match was het in huis. Willem kon zich er niet druk om maken want #vrouwendingen, maar ik zou De Huismuts niet zijn als deze interieur fail niet aangepakt zou worden.

image-2016-11-16image-2016-11-16-1

Mijn online missie was gestart en bracht mij uiteindelijk in de Etsyshop van Hannahhave. Hanneke maakt zelf boxkleden, speelkleden en poppendekentjes in te gekke printjes!

Processed with VSCO with c4 preset

Mijn hart maakte een sprongetje want ein-de-lijk kon het huidige boxkleed vervangen worden door één die paste in de box én bij de rest van het interieur. Hanneke heeft zoveel prachtige stoffen die je met elkaar kan combineren, maar voor mij was de keus snel gemaakt. Ik viel meteen voor het okergele patroon omdat deze perfect matcht bij onze bank.

Processed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetVoor de onderkant koos ik voor een wafelstof in zeegroen met een okergeel briesje. De boxmobiel is van Dodiforkids en ook hier koos ik de wolkjes zo uit dat ze perfect passen in ons interieur. Het kussentje is van KAAT Amsterdam.image-2016-11-17image-2016-11-17-2

Ik ben ontzettend blij met het resultaat en nog leuker vind ik het dat ik jou wellicht ook blij kan gaan maken!! Ik mag namelijk een boxkleed op maat in een stof en kleur naar keuze weggeven!!

Wat moet je doen?

1. Volg Hannahhave op Instagram
2. Upload een foto van je huidige box op Instagram
2. Vermeld hierbij dat je graag meedoet met de winactie van @dehuismuts en @hannahhave
3. Gebruik in het bericht de #dehuismutsxhannahhave

De winnaar wordt maandag 21 november door Hannahhave bekend gemaakt!

GOOD LUCK!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Madam Elisa
  Website: http://www.propvol.com

  Oh wat leuk, jammer genoeg kan ik niet mee doen. Ik ben net zwanger en heb nog geen box om een foto van te maken hihi.

  Naam: Manon
  Website: http://www.littlewonderworld.nl

  Waaah, zo gaaf! Ik heb mee gedaan hoor :D

  Naam: Dagmar
  Website: http://www.bydagmarvalerie.nl

  Het is echt zo mooi geworden, wat een fantastisch geheel vormt het toch! Love it!

  Naam: Dita
  Website: http://www.rithika.nl

  Super mooi! Mila zal niet lang meer de box gebruiken aangezien ze bijna 10 maanden is dus ik laat deze winactie even aan mij voorbij gaan.

  Naam: Elvira
  Website: http://www.lovethenorth.nl

  Wat een leuk kleed! Hier is de box inmiddels al weer een aantal weken de kamer uit en heeft deze plaats gemaakt voor een grote speelgoed opbergen ;)
  Ik vind jullie bank trouwens helemaal te gek, van welk merk is de bank? Ook al is een nieuwe bank niet zo slim met een dreumes, ik vind die van jullie echt te gaaf!

  Naam: Monica
  Website: http://Www.littlebyme.nl

  Ik doe niet mee.. geen baby hier in huis haha. Maar wou wel even zeggen dat het er super leuk uitziet. X

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *