Hoe kan je je dag nou fijner beginnen dan op het strand in een prachtige logde met een heerlijk ontbijt? Zo'n ochtend was het vandaag. Met vriendlief en schoonouders streek ik vanmorgen neer in de, vind ik nu, gezelligste winterlodge van het land! Ik was zo verrast door de prachtige aankleding, vriendelijke bediening en fijne sfeer dat ik  gretig foto's begon te maken. Deze plek verdient een plekje op De Huismuts. Met mijn iPhone in de hand legde ik de Lodge vast. Kwalitatief dus niet de mooiste foto's, maar deze plek heeft ook geen poespas en fotobewerking nodig om de sfeer digitaal een beetje te proeven.

foto 10

Op zaterdag en zondag ontbijt je voor €10,- per persoon (de kleintjes voor €6,50) en dat betekent dat je zelf je ontbijt mag samenstellen door langs het ontbijtbuffet te lopen dat rijk is aan croissantjes, scrambled eggs, vers fruit en wafels. Je kan heerlijk plaatsnemen in de zithoek bij de haard of aan een tafel schuiven bij de grote raampartijen met uiteraard uitzicht op zee.

foto 498
foto 32
foto 356
Schermafbeelding 2014-01-25 om 12.15.37
foto 3
foto 11
foto 144
foto 31

Op maandag t/m vrijdag heeft de Lodge een speciaal ontbijtmenu, maar  je kan er natuurlijk ook komen voor een lunch, diner of gewoon een bakje koffie, koud biertje of een glaasje wijn. Kijk voor de verschillende menu's, openingstijden en contactgegevens even op de website!

Enjoy your stay ! ;-)