Na de vele leuke reacties op de vraag of ik vaker moest gaan vloggen is mijn camera vorige week overal mee naartoe gegaan. Zo deel ik met je de mijn eerste werkdag buiten de deur, mijn frustratie wanneer Pip niet wilt slapen in haar eigen bed én de vele gezellige feestjes die vorige week op de agenda stonden. Kijk je mee?

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Renske

    Ik ben fan! Ik weet niet of ik dit al eens eerder heb gereageerd onder een post van jou maar ik vind je echt helemaal te gek. You rock!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *