Weekvlog 2: Pip uit logeren, YouTube bezoek & feestjes

Na de vele leuke reacties op de vraag of ik vaker moest gaan vloggen is mijn camera vorige week overal mee naartoe gegaan. Zo deel ik met je de mijn eerste werkdag buiten de deur, mijn frustratie wanneer Pip niet wilt slapen in haar eigen bed én de vele gezellige feestjes die vorige week op de agenda stonden. Kijk je mee?

Liefs,
Rachel

1 Comment

  • Renske zegt:

    Ik ben fan! Ik weet niet of ik dit al eens eerder heb gereageerd onder een post van jou maar ik vind je echt helemaal te gek. You rock!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments