Precies vier jaar geleden ging het uit met mijn ex. En dat weet ik niet omdat ik zo ijzersterk ben in het onthouden van data. Not at all zelfs, maar Facebook daarentegen wel. Vanmorgen werd ik dan ook wakker met een herinnering aan een gebeurtenis van 4 jaar geleden.

image-2016-01-29

Vandaag precies 4 jaar geleden ging ik met een gebroken hart naar Awakenings. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik had er totaal geen zin in want 2 dagen ervoor kwam ik erachter dat mijn (toenmalige) vriend van 2 walletjes had gesnoept. Wat zeg ik? Van wel 3 (+). Ik snap dat dat allemaal hartstikke spannend is hoor, maar niet bij mij. Pleur op! En zo stond ik met puppy Dibbes plotsklap op straat. Het was namelijk zijn huis waarin we woonde.

image-2016-01-29 (1)

Dat dit uiteindelijk het beste is wat mij is overkomen wist ik toen nog niet. Of stiekem eigenlijk wel. Maar wat ik echt niet wist is wat het leven voor de komende 4 jaar in petto zou hebben. En man, wat is er veel gebeurd! Tijd voor een terugblik...

4 jaar geleden wist ik nog niet dat...

* Een week later de relatie van mijn beste vriendin en haar vriend ook uit zou gaan en wij weer als vroeger bij onze ouders zouden intrekken die nog steeds zoals vroeger bij elkaar om de hoek woonde.

4 jaar geleden wist ik nog niet dat...

* Ik over 7 maanden de man van mijn dromen zou gaan ontmoeten in Marokko! Alles waarover ik ooit had gedroomd, het beeld van hoe een leuke vent zou moeten zijn, zou denken, zou voelen, zou ruiken en zou doen, die vent zou nu over 7 maanden op een dakterras in Marokko zitten. Hét dakterras waar wij, mijn vriendinnen en ik, na een te lange busrit op terecht zouden komen omdat ik notabene had bedacht naar het plaatsje Chefchaouen te gaan.

4 jaar geleden wist ik nog niet dat...

* Willem en ik vrijwel meteen na Marokko besloten er samen voor te gaan. Onze reden? Zelfs mensen gaan na 40 jaar huwelijk nog uit elkaar. Het leven biedt geen garantie. Wij zijn stapel verliefd op elkaar. Laten we daarvan genieten en elkaar elke dag een beetje beter leren kennen. Werkt het niet? Dan werkt het niet. Maar om nou maanden om elkaar heen te draaien en het dan te gaan proberen slaat ook nergens op. Et Voila! Kijk waar we nu staan.

image-2016-01-29 (2)

4 jaar geleden wist ik nog niet dat...

* Ik de komende 4 jaar met Willem zou verhuizen van zijn huis in Amsterdam waar hij met vrienden woonde, naar ons eigen mega schandalig grote appartement in Den Bosch (zie hier), naar een super klein poppenhuis in Utrecht, naar een huis inclusief huisgenoten in Amsterdam Noord, naar ons eigen te gekke plekje in de leukste wijk van Amsterdam; De Pijp!

4 jaar geleden wist ik nog niet dat...

* Dat te gekke plekje in de leukste wijk van Amsterdam ook nog eens boven mijn beste vriendin zou zijn!! Jawel, die vriendin waarbij het een week later (zie punt 1) ook uitging met haar vriend. 3x raden met wie zij nu onder ons woont; haar nieuwe lover!

4 jaar geleden wist ik nog niet dat...

* Ik ooit een blog zou hebben waarop ik mijn interieur spinsels, hotspots, receptjes en columns deel!

4 jaar geleden wist ik nog niet dat...

* Dat ik vandaag, precies vandaag 27 weken zwanger zou zijn en dus precies vandaag over 3 maanden ben uitgerekend.

Wauw...

Liefs,
Rachel

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Olga
  Website: http://www.mintful.nl

  Wow, dit is precies wat ik vandaag nodig had. Ik kom zelf net uit een relatie en deal op dit moment nog met het verdriet wat daarbij komt kijken. Zo fijn en verhelderend om te lezen dat er in vier jaar zoveel kan veranderen. Thanks <3

   Naam: Rachel

   Wat fijn dat ik je een stukje positiviteit heb kunnen geven met dit artikel! Geef je verdriet vooral de tijd, maar weet ook dat het nog veel mooier gaat worden dan het ooit was <3 Echt!! Heel veel liefs! X

   Rachel
  Naam: Nadine
  Website: http://theunknownblogster.com

  Wat mooi hoe het leven soms kan lopen! Dit soort dingen geeft de mens weer hoop als het even tegen zit. :-) Heel mooi om te zien hoe gelukkig je bent Rachel! Dat de volgende 4 jaar maar vol nog meer positiviteit mag staan met een lief kindje erbij!

   Naam: Rachel

   Wat een lieve reactie Nadine, dankjewel!

   Rachel
  Naam: Melle
  Website: http://www.thankgoditismonday.nl

  Wauw wat bijzonder hoe het soms kan gaan. Ontzettend mooi om dat zo te lezen, te weten dat er ook de komende 4 jaar weer zo veel mooie dingen op jullie pad gaan komen.

   Naam: Rachel

   Super lief. Dankjewel Melle! <3

   Rachel
  Naam: Yvette

  Hoi Rachel,

  Wat mooi om te lezen hoe jouw leven in 4 jaar tijd zo veranderd is! En wat fijn dat je er alleen maar gelukkiger uit bent gekomen :)
  Zo zie je maar, hoe het allemaal kan lopen.

  Ik hoop stiekem al een tijdje op dat moment dat jij omschrijft; dat je iemand tegen komt en zo verliefd bent dat je er samen helemaal voor wilt gaan. Mooi!

  Ach….wie weet hoe ik over 4 jaar terug kijk ;)

  Groetjes,
  Yvette

   Naam: Rachel

   Bijzonder hè welke wending het leven ineens kan nemen. En ook zo onverwachts soms! Dat jij over 4 jaar ook maar terug mag kijken op de super bijzondere en liefdevolle jaren!! <3

   Rachel
  Naam: Amy

  Wat fijn om te lezen dit! Ik heb iets soortgelijks meegemaakt. Alles gebeurd met een reden.. Daar ben ik van overtuigd! Geniet van alles. X

   Naam: Rachel

   Daar ben ik ook helemaal van overtuigd Amy! <3 Veel liefs X

   Rachel
  Naam: Lilian
  Website: http://Www.ikwordvrolijkvan.wordpress.com

  En zo zie je maar dat je nooit weet hoe het gaat lopen… Fijn dat het zo is uitgepakt! Nog maar drie maanden zeg, spannend!

   Naam: Rachel

   Super spannend!!! Hihih

   Rachel
  Naam: Esmée

  Hai Rachel,

  Ik vroeg me af waar je de groene muurverf vandaan hebt die je gebruikt heb in het appartement in Den Bosch of dat je nog weet welke kleur het is? Wil deze heel graag gebruiken in ons nieuwe huis!
  Groetjes Esmée

   Naam: Rachel

   Hi Esmée! oooh….goede vraag. Ik kon het 100.000 x zeggen toen ik er woonde omdat ik die vraag heel vaak kreeg, maar ik zou het niet meer weten. Misschien dat mijn vriend het nog weet en dan laat ik het je weten!

   Rachel
   Naam: Esmée

   Ben benieuwd! Mochten jullie het niet meer weten ga ik gewoon met de foto alle winkels alle voor de juiste kleur haha :P
   Alsnog hartstikke bedankt!

  Naam: Nathalie

  Mooie post! Het zal, hoop ik, heel veel mensen troost en positiviteit bieden waarbij het leven nu even tegen zit. Xxx

   Naam: Rachel

   Wat lief! Dankjewel Nathalie! <3

   Rachel
  Naam: Mandy

  Hoi Rachel, wauw bedankt voor deze blogpost. Ik ben sinds kort je youtube kanaal en blog tegengekomen en helemaal verkocht! Bedankt voor alle inspiratie en met name deze post! Wat kan een mens dat soms nodig hebben. We weten inderdaad niet wat er in 4 jaar gebeurd. De laatste tijd nare dingen meegemaakt, mama die doodziek is, verkering dat uit is gegaan, alleen wonend in een nieuwe stad. Maar in al die ‘negativiteit’ zitten ook weer mooie lessen en positieve momenten die we niet mogen vergeten. Daarnaast niet wetende wat er nog voor mooie momenten komen gaan! Bedankt :)

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *