VLOG: Slaapkamer make-over

VLOG: Slaapkamer make-over

Onze slaapkamer was lange tijd het vergeten kind. Af en toe zette ik wel een leuk lijstje neer of stylde ik met wat kussens en een plaid, maar daar bleef het dan ook wel bij. Helemaal niks voor mij natuurlijk dus mijn handen gingen dan ook meteen jeuken bij deze geweldige samenwerking die ik met IKEA heb! Elke maand style ik een ander gedeelte van mijn huis i.s.m. IKEA om jullie te inspireren hoe je met een kleine aanpassing een groot verschil kan maken.

Ben je benieuwd naar alle producten die ik heb gebruikt? Check dan de videobeschrijving onder deze video op mijn YouTube kanaal, daar staan alle producten gelinkt!

Dankjewel voor het kijken!!

Liefs,
Rachel

Wellicht vind je dit ook leuk:
- Mijn badkamer make-over
- Onze balkon make-over
- Video: babykamer make-over

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments