Wat voor soort moeder wil ik voor Pip zijn, wat hoop ik haar mee te geven en welke eigenschappen hoop ik dat Pip heeft? In mijn nieuwe video geef ik op deze én nog veel meer andere vragen antwoord!

Ik zou het leuk vinden als je abonneert op mijn YouTube kanaal en kijk voor nog meer baby artikelen en video's hier!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Lauren

    Aaahhh zo verfrissend dit! Ik ga ook geen cursus doen en heb ook de naam al heerlijk enthousiast aan mensen verteld. Soms vergeet je dat je dingen (vooral bij zwangerschap, met al die lijstjes en tips en ervaringsdeskundigen;) gewoon op je eigen manier kan doen. Als je het dan doet voel je je toch misschien 10% onzeker erover, daarom fijn om te weten dat jij ook lekker vertrouwd op je eigen weg! Joehoe fijne dag!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *