VIDEO: Zo bewerk ik mijn Instagram foto’s

image-2017-04-10

Wat leuk dat je er weer bent om naar mijn video te kijken! In deze weekvlog laat ik o.a. zien hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk en heb ik een ontmoeting met een super lieve en getalenteerde YouTuber!

Thanks for watching :)

X,
Rachel

5 Comments

 • Floor zegt:

  Hai Rachel,
  Ik zat net deze video te bekijken en heb twee vraagjes! Ik zag dat je Pip naar het kdv bracht op de fiets, wat voor fietsstoeltje hebben jullie voor Pip? En eigenlijk een vraag voor Willem; het eten wat je voor Pip had gemaakt (couscous, feta en courgette/aubergine?), hoe heb je dat klaar gemaakt en vanaf welke maand mocht Pip dat eten?? Ik hoop dat je tijd hebt om antwoord te geven :-)
  Xx Floor

  • Rachel Rachel zegt:

   Hi Floor! Het zitje is van Yepp :) en vanaf welke leeftijd ze deze maaltijd mogen hebben weet ik zo even niet uit mijn hoofd (ik lig in bed en het kookboek in de keuken haha!). Bijna alle recepten die wij maken komen uit EasyPeasy! Ik kan je dat boek mega aanraden!!! Liefs, Rachel

  • Rachel Rachel zegt:

   Ohja en op de vraag hoe we het hebben klaargemaakt…couscous koken we en de groente gaat in de babystomer van Avent (Philips) x

 • Danique zegt:

  Hoihoi,
  ik volg je nu al een aantal dagen, en dat is natuurlijk niet heel lang maar steeds als ik je video’s kijk of je blogposts lees krijg ik echt een warm gevoel van binnen, ik vind jullie zo’n mooi gezinnetje!

  Dikke knuf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments