VIDEO: Trouwjurken passen en update bruiloft

image-2017-01-17

Op 1.7.17 gaan Willem en ik trouwen en de voorbereidingen zijn in volle gang! Ik probeer van ieder moment zo intens mogelijk te genieten want zoals met alle leuke dingen in het leven time flies!

In mijn nieuwste trouw update vind ik mijn trouwjurk en geef ik jullie een uitgebreide update over de voorbereidingen naar de grote dag toe!

Dankjewel voor het kijken en vergeet je niet hier te abonneren om op de hoogte te blijven wanneer er weer een nieuwe update is!

Heb je dit al gezien?
* VIDEO: Hier gaan wij trouwen
* VIDEO: Trouwjurken passen en Willems favoriet
*5 x originele aanzoeken om je bruidsmeisjes te vragen

Liefs,
Rachel

 

4 Comments

 • Femke zegt:

  Je gaat de 28e weer naar Nijmegen! Verderop in de straat van Wild at Heart zit een heel toffe speelgoedwinkel, De Regenboog. Zeker even heen voor Pip! En er zit een nieuw winkeltje in de stad dat ‘Wonder for kids’ heet, helemaal je stijl geloof ik. Tof Instagram account hebben zij. Zo leuk om te zien hoe jullie alles aanpakken. Wij trouwen 1 dag voor jullie.. heel veel plezier met alle plannen! Xxx

 • E zegt:

  Super leuk! Wij trouwen ook 1 juli!! Zo spannend allemaal!! Maar er komen zoveel kosten bij kijken!! Mag ik vragen hoeveel jullie ongeveer kwijt zijn??!
  Liefs!

 • Anouk zegt:

  De trouwmuts!! Daar moest ik gelijk aan denken bij een naam voor deze vlog!!

 • Wat een leuke video, bijzonder dat we een kijkje mogen nemen in het weddingdress-shoppen. Ik ben heel benieuwd wat voor jurk je hebt gekozen voor de grote dag! Succes met de rest van je voorbereidingen. X. Mariska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments