VIDEO: The boyfriend tag Willem en Rachel

Wie kent het Huismuts YouTube kanaal al? Samen met mijn vriendinnetje Diana plaats ik daar elke woensdag een video over interieur, food, hotspots of een gezellige kletsvideo.
Deze week is het ook een kletsvideo geworden, niet samen met Diana, maar met mijn vriend Willem!

Ik heb een testje op hem losgelaten. Waar mag je mij voor wakker maken? Welke sporten heb ik gedaan? Wat is mijn schoenmaat? Kijk nu hoe Willem het er vanaf brengt en vergeet je je niet te abonneren op ons kanaal?

Dankjewel voor het kijken!!!

Liefs,
Rachel

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments