Welkom bij de tweede aflevering van de serie Mini Makeovers! Ik heb deze onwijs toffe serie (al ik zeg ik het zelf) gemaakt in samenwerking met Karwei. Drie volgers mocht ik blij maken met een make-over waarvan Sanne er één van was.

Sanne heeft een super gave slaapkamer, maar ze miste nog wat aankleding. Haar wens? Een mix tussen industrieel en warmte. Voor mij een spannende, maar leuke uitdaging waar ik mijn tanden helemaal heb ingezet. Kijk mee naar het resultaat :)

Ben je geïnspireerd geraakt door deze video? Neem dan een kijkje hier voor meer informatie over alle producten!

Dankjewel voor het kijken!!

Liefs,
Rachel

Wellicht vind je deze video ook leuk?
- VIDEO: Dakterras make-over
- VIDEO: Babykamer make-over

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *