Soms zijn er van die momenten dat je iets in je bol krijgt en dat gaat er niet meer uit. Sterker nog, dat moet a la minute gebeuren. En dat gebeurt dan ook. Zo ging het vorige week met onze slaapkamer. Naast tijd met de verfroller bracht ik ook tijd door in speelparadijs Ballorig en hing ik met Pip in het café.

Enjoy watching!

Dankjewel voor het kijken!!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Jessica

  Je hoeft toch ook niet altijd met make up op te vloggen?? Daarbij heb je het helemaal niet nodig. En wij andere huismutsen kunnen zich heel goed herkennen in jouw make-up loze gezicht hoor! Voelt ook wel fijn om te weten dat ik niet de enige ben die er zo bij loopt
  Don’t feel alone on sunday! Wij moeders zijn allemaal met je! Klokslag 7 uur!

  Xx

  Naam: Petra

  Wat heb je toch een heerlijk kind!! En met of zonder make-up, ik kijk graag naar je vlogs:)

  Naam: Liek

  Woooo die kleur roze is echt te gek! Lekker mediterraans :D Mag ik vragen welk merk en nr het is?

  Naam: Vera
  Website: http://www.ongevera.nl

  Oooh jaa prachtige kleur! Wij hebben de kinderkamer ook (oud) roze geverfd en ik ben nu echt helemaal into die kleur haha. Ik vind bijna alles in die kleur mooi en het staat ook zo goed met bijvoorbeeld donkerbruin, lichtbruin, grijs en eikenbruin/houtkleur.

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *