Wanneer jullie deze video kijken zal je begrijpen dat ik mijn werk echt het allerleukste van de wereld vind! Ik heb een winactie mogen organiseren waarbij 3 volgers van De Huismuts een mini-me shoot konden winnen. Hoe ontzettend leuk is dat?? Ik denk dat het moeder eigen is om zelf bijna nooit op een foto te staan en daarom is het juist zo bijzonder om met je grootste trots door een geweldig team te worden vastgelegd.

Samen met Wehkamp organiseerde ik een mini-me fotoshoot! De winnaressen werden super leuk gestyled en natuurlijk gingen Pip en ik ook samen op de foto!

Het was echt een onwijs leuke dag. Voor mij was het heel bijzonder om 3 Huismuts volgers in real life te ontmoeten en het resultaat is ook echt prachtig! Kijk eens hoe knap deze mama's met hun kroost op de foto staan <3.

image-2017-08-11 (2) image-2017-08-11 (3) image-2017-08-11 (4) image-2017-08-11 (5) image-2017-08-11 (6) image-2017-08-11 (7)

Mocht je geïnspireerd zijn geraakt om te mixen and matchen samen met je mini dan kan je hier leuke items vinden! Je vindt op mijn favorieten pagina trouwens niet alleen kleding, maar ook mijn favoriete items wat betreft kinderkamer accessoires, handige producten voor op vakantie en musthaves als je in verwachting bent!

XO,
Rachel

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Hanna
    Website: http://www.mamasophakken.nl

    Wat een ontzettend mooi resultaat!! Gaaf dat je dit zo mocht doen!

    Naam: Karlien

    Misschien rare plek om dit te vragen maar ik zie jou nog steeds veel lopen met de ‘tula’ draagzak. Mijn dochtertje is nu 1 jaar en ik wil ook graag blijven dragen maar onze draagzak is daar niet meer fijn voor. Welk type gebruik jij? En moet je hier een extra inzetstuk voor gebruiken?

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *