Een kijkje in de commode is op YouTube bijna net zo populair als een hometour, mits je natuurlijk zelf ook in de luiers zit. Don't get me wrong.

Ik ben dol op het bekijken van video's waarin mommy's de inhoud van hun commode laten zien dus kon ik zelf natuurlijk ook niet achterblijven. Wat zit er in de commode van Pip? Kijk maar mee!

Wat vind jij onmisbaar in de commode? Of mis ik iets wat écht super handig is? Let me know door op Facebook of hieronder een comment achter te laten.

Heb je zin in nog meer babytalk? Kijk dan hier om te lezen waar ik mij als moeder schuldig aanmaak, waarom moedermaffia verboden zou moeten zijn en hoe het voelde om zwanger te zijn!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Renate
  Website: http://www.eenhoopjeliefde.nl

  Ik ben nu 35 weken zwanger en ik vind dit echt heel leuk om te kijken haha.
  Het is inderdaad ook gewoon leuk om bij een ander binnen te kijken, maar nu helemaal om te zien hoe het ”echt” is.
  Wat een onwijs leuke kleertjes heeft Pip trouwens.
  Heb je trouwens al geprobeerd zo’n anti-slip matje onder het aankleedkussen te leggen? Zo’n matje wat je ook onder een tafelkleedje of in de besteklade kan leggen bijv. Misschien het proberen waard voor het verschuif probleem.

  Naam: Tess

  Hi Rachel,

  Ik zie zoveel handige tips voorbij komen in je video’s!
  Nu vroeg ik mij alleen 1 dingetje af..
  Misschien wil je hier helemaal niets over kwijt maar aangezien je vrij veel bespreekt over pip en alle dingen die er volgen in haar groei. Laat jij Pip vaccineren? En zo ja vanaf wanneer ben je begonnen of ga je beginnen? Ik ben momenteel heel erg aan het tobben wat mijn keus gaat zijn als straks mijn kleine jongen er is.

  Groetjes Tess

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *