VIDEO: Hier gaan wij trouwen!

Processed with VSCO with c4 preset

Eindelijk kan ik met jullie onze trouwlocatie delen! De voorbereidingen zijn in volle gang en ik had nooit gedacht dat de voorpret zó leuk zou zijn. Ik geniet er intens van. En ik laat jullie de komende maanden graag meegenieten van alle pret, struggles en dilemma’s die wij gaan ervaren op weg naar 1.7.17!

P.S. Wist je dat er 3 mislukte huwelijksaanzoeken aan vooraf zijn gegaan voordat ik überhaupt JA kon zeggen? Je leest het hier.

Liefs,
Rachel

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments