Eindelijk kan ik met jullie onze trouwlocatie delen! De voorbereidingen zijn in volle gang en ik had nooit gedacht dat de voorpret zó leuk zou zijn. Ik geniet er intens van. En ik laat jullie de komende maanden graag meegenieten van alle pret, struggles en dilemma's die wij gaan ervaren op weg naar 1.7.17!

P.S. Wist je dat er 3 mislukte huwelijksaanzoeken aan vooraf zijn gegaan voordat ik überhaupt JA kon zeggen? Je leest het hier.

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Mèlanie - MamavanLiam
    Website: http://mamavanliam.nl

    Oh wat super leuk en super romantisch. Ik ben benieuwd naar al je geweldige trouwvlogs :)

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *