Nadat we onze slaapkamer een make-over hadden gegeven was nu de gang aan de beurt. De enigste ruimte in huis waar ik nóóit iets aan heb gedaan. De gang is zo smal dat het naar mijn idee nooit leuk ingericht kan worden...of toch wel? Kijk mee naar mijn nieuwste vlog waarin we de gang een make-over geven, ik mijn eerste aankoop doe voor baby nummer 2 (??) en Willem de studio induikt om muziek te maken!

Dankjewel voor het kijken! Wil je vaker weekvlogs zien? Abonneer dan op mijn YouTube kanaal om een melding te krijgen wanneer een video online staat.

Liefs,
Rachel

Wellicht vind je dit ook leuk:
- Slaapkamer make-over
- Badkamker make-over
- Balkon make-over

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Milou Verbeke
  Website: http://purplelinings.com

  Test

   Naam: Milou Verbeke
   Website: http://purplelinings.com

   Test

  Naam: Eva

  Het woord ‘enigste’ bestaat niet!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *