VIDEO: Heb ik dit écht gedaan??

image-2017-11-25

Nadat we onze slaapkamer een make-over hadden gegeven was nu de gang aan de beurt. De enigste ruimte in huis waar ik nóóit iets aan heb gedaan. De gang is zo smal dat het naar mijn idee nooit leuk ingericht kan worden…of toch wel? Kijk mee naar mijn nieuwste vlog waarin we de gang een make-over geven, ik mijn eerste aankoop doe voor baby nummer 2 (??) en Willem de studio induikt om muziek te maken!

Dankjewel voor het kijken! Wil je vaker weekvlogs zien? Abonneer dan op mijn YouTube kanaal om een melding te krijgen wanneer een video online staat.

Liefs,
Rachel

Wellicht vind je dit ook leuk:
Slaapkamer make-over
Badkamker make-over
Balkon make-over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments