Ga er even lekker voor zitten zou ik zeggen want ik heb een lange vlog voor je in petto (maar liefst 26 minuten en een beetje!). We vieren Pip haar verjaardag in The Hoxton en verrassen mijn moeder voor haar 65e verjaardag. Er hebben veel traantjes gevloeid afgelopen weekend, maar enkel uit liefde! Wat een week :-). We genieten nog na en we hopen dat je met deze vlog een beetje met ons mee kan genieten.

De lovely people/places die in de vlog voorbij kwamen kan je hier volgen:
Willem
Story River
Marilyn Bartman (fotograaf tijdens Pip haar verjaardag)
Ree7 (tip als je in Adam bent!!)
Klaever Health (personal training and more)

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Neverdullmoments
  Website: http://www.neverdullmoments.nl

  Haha, die bedscène van 05:30 is echt heel grappig opgenomen zo! Voor jullie wat minder grappig alleen :( Wat leuk dat Pip zo kletserig is al :D

  Naam: Nanda

  Hallo Rachel,

  Wat een bijzondere video. Ik had een vraagje, ik zag dat je de box niet meer in de woonkamer had. Wanneer heb je de box eruit gehaald en bevalt het jou? En ik zag die mooie manden, waar heb je deze gekocht? Ook zag ik in een vlog dat Pip zo lief zat de spelen met een houten huisje en blokjes, waar heb je deze vandaan? Ik kijk met veel plezier je vlog’s!

  Fijne dag vandaag!

  Veel liefs Nanda

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *