Het mogen weggeven van make-overs, die ik ook nog eens zelf mocht uitvoeren, was te gek!! Het is dankbaar en creatief werk. Maar ook wel lastig want je hoopt iemand wensen goed te begrijpen en te vertalen naar de daadwerkelijke make-over! Mijn eerste make-over voor Karwei vond plaats op het dakterras van Anne-Marie in Eindhoven. Haar smaak? Veel wit, design en geen tierlantijntjes. Kijk mee hoe ik haar dakterras heb aangekleed naar haar wensen...

Ben je geïnspireerd geraakt door de producten? Je kan ze hier terugvinden!

Liefs,
Rachel

- Deze video is tot stand gekomen i.s.m. Karwei -

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Malou | Blonde Blossom
    Website: http://www.blondeblossom.nl/

    Oh mijn god wat zie je er zelf tof uit in deze video! Die broek en de bandana, echt heel erg leuk. Het dakterras is trouwens ook echt prachtig geworden, die plantenbak van een pallet, echt heel tof bedacht! Malou x

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *