VIDEO: Bloggers Favourites

Twee weken geleden kreeg ik zo’n lief berichtje van Souraya van Binti Home! Zij had mij genomineerd voor de Bloggers Favourites van Bloggers Network. Dit houdt in dat je een video maakt waarin je uitlegt wie jouw favoriete blogger is en waarom. Degene die jij dan nomineert maakt vervolgens ook weer een video en geeft daarin het stokje aan zijn of haar favoriete blogger door. Hoe leuk!

Ik was mega vereerd en uiteraard heb ik ook mijn favoriete blogger genomineerd. Kan je al raden wie dat is? De video van Souraya en mij vind je hieronder :)

Kus! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments