Ik kan een lijst met guilty pleasures samenstellen (mmm...idee voor een volgende video?), maar binnenkijken bij andere mensen staat toch wel hoog op het lijstje en misschien zelfs wel op 1.

In sommige huizen zou je nog niet dood gevonden willen worden, maar in de huizen die Diana en ik bezoeken voor onze binnenkijk serie wil je nooit meer weg. Het huis van Jeroen en Miriam is een voormalige houtzagerij geweest, staat midden in Amsterdam en is voor veel mensen één grote droom om in te wonen. Die van mij in ieder geval wel...

Kijk de video voor de beste kwaliteit in HD. Mocht ie daar niet automatisch opspringen zet je dit aan door op het tandwieltje te klikken. En vergeet je je niet te abonneren op ons kanaal? ;-)

Liefs! X

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Britt • Annebrittures
  Website: http://annebrittures.blogspot.be/

  Als ik het goed begrijp wordt deze blog gevuld met artikeltjes door vier mensen, en het youtubekanaal door twee. Maar is/ben Rachel/jij, de bron achter dit ge-wel-dige concept. Wow. Misschien is het raar als ik dit zeg, maar jullie verdienen zoveel meer volgers! Hetgene dat jullie tonen, wat jullie in jullie mars hebben, wow, dat zie je zelden! Gewoon geestig hoe alles in elkaar zit, haha! Doe zo verder, jullie gaan het maken hoor! En ik ben stiekem wel benieuwd waar de douche van dit filmpje vandaan komt, haha. En daar moet je ook wel architect voor zijn om van een houtzagerij zoiets knus en moois te maken, met schommel in de leefruimte. (:

   Naam: Rachel

   Hi Brit!! Ah, wat een lief berichtje. Dankjewel! In oktober 2013 ben ik (Rachel) met De Huismuts blog begonnen. Eigenlijk schrijf ik alle artikelen zelf, behalve de receptjes. Die worden bedacht en geschreven door Bo van Beaufood.nl Daarnaast heb ik zo nu en dan een gastblogger :). En de video’s op het YouTube kanaal maak ik inderdaad met Diana! Ik word heel vrolijk van je lieve compliment, dankjewel!
   De douche is zelf ontworpen en gemaakt. Cool he?! X

   Rachel
  Naam: Eva

  Wat een fijne blog heb je! En wat een mooie zonnebril. Mag ik vragen waar die van is?

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *