VIDEO: BABY SHOPLOG EN DIT IS HAAR GEBOORTEPAKJE

Unknown

Shoppen voor de mini is zoo leuk! Ik was natuurlijk een ontzettende newbie in de wereld van babykleding dus na een grondig potje field research weet ik nu waar ik moet zijn voor schattige, hippe en stoere kleren voor baby Pip! <3

In deze video deel ik dan ook met jullie de inhoud van Pip haar kledingkast én show ik haar geboortepakje!

Oh! De volgende zwangerschaps update video wordt een Q&A. Een Q & what ? Een Question & Answer video. Hierin beantwoord ik al jullie vragen! Dus brand vooral lekker los met vragen over mijn kinderwens, zwangerschap, ouderschap, angsten, toekomstbeeld en noem maar op. Je mag mij (of Willem) alles vragen hieronder aan de pagina, op Youtube, op Instagram of op Facebook en ik beantwoord al jullie vragen over 2 weken. Ik ben benieuwd!

Mocht je nog geen genoeg hebben van mijn babyspam dan vind je het misschien ook leuk om hier een kijkje te nemen!

Liefs,
Rachel

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments