Shoppen voor de mini is zoo leuk! Ik was natuurlijk een ontzettende newbie in de wereld van babykleding dus na een grondig potje field research weet ik nu waar ik moet zijn voor schattige, hippe en stoere kleren voor baby Pip! <3

In deze video deel ik dan ook met jullie de inhoud van Pip haar kledingkast én show ik haar geboortepakje!

Oh! De volgende zwangerschaps update video wordt een Q&A. Een Q & what ? Een Question & Answer video. Hierin beantwoord ik al jullie vragen! Dus brand vooral lekker los met vragen over mijn kinderwens, zwangerschap, ouderschap, angsten, toekomstbeeld en noem maar op. Je mag mij (of Willem) alles vragen hieronder aan de pagina, op Youtube, op Instagram of op Facebook en ik beantwoord al jullie vragen over 2 weken. Ik ben benieuwd!

Mocht je nog geen genoeg hebben van mijn babyspam dan vind je het misschien ook leuk om hier een kijkje te nemen!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Amanda

  Hi Rachel,

  Leuke video! Ik heb deze week een super leuk broekje besteld bij de Hema voor mijn zoontje van 6 maanden (Salvador) en toen ik je video zag dacht ik meteen dat jij hem ook wel leuk zou vinden voor Pip. Dus hierbij de link:
  http://www.hema.nl/winkel?fh_location=%2F%2Fnlhema%2Fnl_NL%2Fcategories%3C%7Bnlhema_nl3291%7D%2Fcategories%3C%7Bnlhema_nl3291_nl8362%7D&fh_sort=pnl_stockavailability%2C-pnl_mcw_rank%2Cpnl_newness%2C-%24standaardranking_cocktail&fh_modification=&fh_secondid=pnl_33165400

  Misschien vind je het wel helemaal niks maar als je het nou ook een super leuk broekje vindt dan ben je er in ieder geval op tijd bij (nog niet uitverkocht). Ze hebben trouwens nog meer leuke dingen binnengekregen, zoals het zwarte ‘milk’ boxpakje.

  Groetjes en veel plezier met alle voorbereidingen voor Pip!

  Naam: Mariette

  Hey

  Van welk merk zijn het broekje en het mutsje van haar leuke geboortepakje?

  Groetjes

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *