VIDEO: BABY PIP PRAAT MIJ NA, SUPER CHAGGIE EN PRIVE GESPREK

how-to-cookreally-yummy-4

Waar blijft de tijd? Baby Pip begint inmiddels geluidjes na te doen en daar krijg ik natuurlijk geen genoeg van haha! Ik voelde mij een dag mega chagrijnig, maar danste de volgende dag gelukkig weer door de kamer. Het is ook net het echte leven hè ;-) Kijk je mee?

Wil je meer video’s zien? Kijk dan even hier of abonneer op mijn YouTube kanaal en vind daar al mijn eerder gemaakte video’s terug.

Dankjewel voor het kijken!!

Liefs,
Rachel

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments