VIDEO: Alle beelden van mijn droombruiloft

IMG_5983

Potjandorie wat is het leven toch mooi en bijzonder…de eerste woorden die ik hier ooit op mijn digitale papier zette gingen over mijn interieurspinsels. Enkele jaren later mocht ik hier de rubriek ‘Huisje, Beestje, Baby’ aan toevoegen en nu, nu deel ik gewoon met jullie mijn trouwvideo! Kleine meisjes worden groot…

Ik geniet nog steeds na van het meest bijzondere weekend van ons leven. Woorden kunnen dan ook totaal niet omschrijven hoe ge-wel-dig speciaal dit weekend was. Met deze video zal ik proberen over te brengen hoe het is geweest, maar blijf zeker nog regelmatig terugkomen hier want er zullen nog vele blogposts met foto’s volgen.

Dit was zo ongeveer ons lovefest in 31 minuten…zit je er klaar voor?

Dankjewel voor het kijken!!

Heb je mijn trouw rubriek al eens bekeken? Hier vind je alles terug!

Liefs,
Rachel and the fam!

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments