Vorige week was het feest want ik shopte zoveel leuke interieur accessoires bij Brainy Days! Ik stalde mijn spulletjes dus maar eens uit, zette de camera aan et voilà daar was een shoplog. Kijk je mee?

Heb je de andere afleveringen van De Huismuts Home make-over al gezien? Dit was aflevering 5 en in de 4 vorige afleveringen laat ik je zien dat onze nieuwe bank wordt geleverd, werken we aan de babykamer en neem ik je mee door het huis in een mega uitgebreide roomtour! Dit alles vind je allemaal hier!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Elien
    Website: http://www.chocolademeisje.wordpress.com

    Allemaal super toffe dingetjes!!!! Die plantjes zouden bij mij ook nog de oplossing zijn want ik geef ze ofwel te veel water, ofwel te weinig! xx

    Naam: Nathalie

    Wat leuk!! Die luchtplantjes. Geweldig. Ik heb hier nog 2 Sky planters liggen. Dat zijn plantenpotten die je ondersteboven ophangt. Superleuk om daar van die luchtplantjes in te doen….Hmmmm……

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *