VIDEO: Afl. 4 De EERSTE beelden van de babykamer!

image-2016-01-30

Yay! De eerste hand is gelegd aan het kamertje van ons kleine lieve meisje Pip <3. Met nog ‘maar’ 3 maanden op te teller zijn we er maar druk mee. Papa en Willem zijn er vooral druk mee moet ik zeggen haha ;-). Ik bedenk het en zij voeren het uit en zo vormen we een top team!

Mijn lieve vader reist meerdere malen per week van Vught naar Amsterdam om ons te helpen met het kamertje en dat vind ik zo onbeschrijfelijk lief. Waar is een meisje zonder haar vader?

Ben je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal? :) Dat zou ik super tof vinden! En kijk hier voor de vorige afleveringen van De Huismuts Home make-over.

Liefs,
Rachel

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments