Mijn hart maakt al de hele week vreugdedansjes. We zijn verhuisd!!! Na 2 maanden logeren bij de liefste vrienden en ouders hebben ein-de-lijk weer ons eigen plekje. En man oh man, het was het wachten meer dan waard. Het appartement is door onze huurbaas helemaal renoveert en alles wat je ook maar kan bedenken is nieuw, maar het huis heeft wel de charme van een oud Amsterdams huis behouden.

Vanaf nu neem ik jullie elke 2 weken mee in het styling proces van het nieuwe huis. Zo ga je binnenkort zien dat onze nieuwe bank wordt geleverd, hoe we van onze ruime slaapkamer 2 slaapkamers maken, hoe de inrichting van de babykamer eraan toe gaat en nog veel meer! Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. First things first. En daarom laat ik jullie in de eerste aflevering de verhuizing zien. Dankjewel lieve Ralph, Titus, Dennis, Debbie, Eltjo, Mark, papa en mama voor jullie hulp. It means the world to us! <3

Heb je je al geabonneerd op het Huismuts YouTube kanaal? Het is gratis en als je je abonneert hoef je niet te onthouden wanneer er weer een nieuwe video online komt want die verschijnt gewoon in je mailbox!

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Naam: Elisa van Propvol
  Website: http://www.propvol.com

  Ik ben super benieuwd hoe het gaat worden!!! Wel groot.

  Naam: Britt • Annebrittures
  Website: http://annebrittures.blogspot.be

  Wat ziet dat er suuuper gezellig uit Rachel! Ben echt al benieuwd naar hoe je jullie slaapkamer twee kamers gaat maken, lijkt me wel een hele uitdaging, haha. Maar dat lukt jullie wel. (Ondertussen zitten jullie waarschijnlijk al genesteld in jullie living waarbij alle spulletjes zo goed als bijna hun plekje hebben gevonden. ;))

  Naam: Bo
  Website: http://www.beaufood.nl

  Lieverd wat gaaaf! Als alles een beetje rust heeft gevonden en op zijn plek staat kom ik naar je toe met een lekkere (en gezonde;)) taart om te vieren dat jullie zo’n fijn huisje hebben. Liefs!

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *