VIDEO: 4 x favoriete outfits die ik tijdens mijn zwangerschap draag (21 weken)

IMG_4523

HOERA! Ik ben over de helft! Pip voel ik elke dag gezellig schoppen. Ik geniet intens van deze onderonsjes en ook Willem kan sinds kort meegenieten. Met een steeds groter wordende buik werd het tijd voor nieuwe kleren. Zwangerschapskleding is naar mijn idee nog ergens blijven hangen in het jaar dat ik nog niet eens was geboren dus ging ik in de gewone winkels opzoek naar kleding die lekker zit en waar mijn buik in past.

Mijn 4 favoriete looks heb ik je met gedeeld in deze video.

P.S. Heb je je al geabonneerd op het Huismuts YouTube kanaal? Het is gratis en als je je abonneert hoef je niet te onthouden wanneer er weer een nieuwe video online komt want die verschijnt gewoon in je mailbox!

Liefs,
Rachel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook comments

comments