De Huismuts is ooit begonnen als interieurblog en hoewel de onderwerpen nu veel breder zijn dan enkel interieur is het nog steeds mijn grootste hobby. In deze video geef ik jullie een woonkamer tourtje en deel ik met jullie ons droomhuis.

De video heb ik gemaakt i.s.m. Moneyou. Moneyou is een financiële dienstverlener die het mogelijk maakt om zelf online je financiële zaken te regelen. Je kunt bij Moneyou sparen, lenen en dus ook een hypotheek afsluiten. Kijk voor meer informatie op http://bitly.nl/c4Fjd

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *