Deze zomer viert mijn moeder met een vriendin, mijn zus met haar gezin en ik met Willem vakantie op Ibiza! Helaas zijn we er alle 3 net op een ander moment waardoor we elkaar mislopen, maar je kan je voorstellen dat de Ibiza tips gretig heen en weer vliegen in de app.

Je wilt zo weinig mogelijk plannen, maar tegelijkertijd wil je niet terug in Nederland erachter komen dat er ook een strandtent was waar ze wél livemuziek speelde of dat het terras met panoramisch uitzicht 2 deuren verderop zat. Gevalletje van de boot gemist. Jammer joh. Om dat te voorkomen, maar óók omdat voorpret nou eenmaal een groot deel van je vakantie is deel ik met jou 5 site's voor de beste en meest uiteenlopende Ibiza tips!

E N J O Y !

#1 Rebecca van My Travelboektje heeft fijne Ibiza lijstjes paraat staan. Denk aan 'best beaches', 'best restaurants' of '10 secret #goldenmoments in Ibiza'. Lekker overzichtelijk en compact. Daar houd ik van.

#2 Zoë van Moderne Hippies deelt op haar website tips voor laidback activiteiten op het Spaanse eiland. Zo weet zij waar je een catamaran kan huren om optimaal te genieten van de blauwe zee + ondergaande zon en tipt ze hét strand waar elke zondagmiddag een trommelconcert plaatsvindt. Meer Ibiza tips vind je op haar website onder reizen->overzicht->Ibiza

#3 Op de website van Marie Claire hebben de redacteuren voor ons hun favo hang-outs, de fijnste wellness adressen en verborgen pareltjes verzameld. Zeker de moeite om daar eens tussen de snuffelen!

#4 Marlieke van Cotton and Cream somt voor je de beste restaurants en strandtenten op! Donderdagmiddag zijn wij waarschijnlijk te vinden bij Strandtent Sa Trinxa in het zuiden van Ibiza. Een strandtent met een ongedwongen en gezellig sfeertje waar ze met livemuziek het kippenvel op je lichaam bezorgen. En dat tijdens zonsondergang. Klinkt nu al als muziek in de oren! Thanks Marlieke!

#5  Petite passport is het stukje internet van Pauline Egge waarop zij de mooiste hotspots waar dan ook ter wereld deelt. Zoals ze zelf zegt is voor haar een hotspot niet perse een plek waar het eten het allerbest is, maar vooral waar het interieur op zijn allermooist is. Kijk, Pauline en ik begrijpen elkaar.

Heb jij nog meer goede Ibiza tips? Laat ze dan vooral even achter in de comments!

Fijne vakantie!!

X
Rachel

 

 

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *