Volgende week gaat het open, maar gisteren heb ik al in hét nieuwe hotel van Amsterdam mogen gluren: The Hoxton. Ik werd rondgeleid door mijn eigen liefde en ik kan niet anders zeggen dan dat Willem in hét dikste hotel van Amsterdam werkt! Zijn trots is volledig op mij overgeslagen en ik kan nergens anders meer over praten. The Hoxton it is!

Je hebt hier te maken met een no bullshit hotel waar je niet hoeft te betalen voor WiFi, waar je een uur lang gratis mag bellen naar het buitenland (voor ons Nederlanders misschien niet zo heel erg van toepassing, maar dat het kan is al cool) en waar jouw koelkastje op de kamer gevuld is met een liter fles water en een pak melk. En die mag je gewoon lekker voor noppes opdrinken. Wil je jouw dorst liever stillen met alchohol dan koop je bij de receptie flesjes bier, wijn of fris voor supermarkt prijzen. Denk aan een flesje bier of cola voor 1 euro en een fles wijn voor 4 euro. Het DNA van The Hoxton is niet voor niets; Don't piss people off. Kijk, zij begrijpen het!

img_0008

The Hoxton is the new kid on the block waar je alleen nog maar wilt werken, eten en slapen. Je mag hier trouwens slapen zonder er te eten en eten of werken zonder er te slapen. En mocht je er wel blijven slapen dan hoef je niet zo irritant vroeg je bed uit voor het ontbijt want deze wordt, indien je wilt ontbijten, gewoon 's ochtends in een tasje aan je deur gehangen. Welkom in heaven zou ik zeggen.

Ondanks dat het hotel over 111 kamers beschikt (die er zo fantastisch uitzien dat je erin wilt wonen. Ja, geloof me. In deze hotelkamers wil je dat) en het pand bestaat uit 6 grachtenpanden voelt alles warm, knus en huiselijk aan. Het bed voelt als één grote wolk aan, hoe ik mij dan voorstel dat een bed van wolken voelt en de deken is super, maar dan ook super zacht. Ik lieg echt niet als ik zeg dat dit by far het fijnste bed is waar ik ooit in heb gelegen.

image-2015-08-13

Kom binnen voor een drankje, hapje of breng hier een nachtje door. Vergeet je dan niet Willem van Sas een dikke knuffel van me te geven? ;-) Hij en zijn collega's zullen ervoor zorgen dat het jou aan niets ontbreekt. Mijn woord heb je.

Liefs,
Rachel

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

    Naam: Anne

    Willem werkt echt wel in een cool hotel!! Mijn nieuwsgierigheid is gewekt :-)

Laat een berichtje achter, ik hoor graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *